Ζαριά στους Λατίνους της Χιλής

Ζαριά στους Λατίνους της Χιλής

Καλημέρες Κουβανέζοι! Η Μλάντα δεν ολοκλήρωσε την αποστολή της, καθώς έμεινε στα τρία γκολ με ένα χαμένο πέναλτι για όποιον ακολούθησε… Από την άλλη πλευρά μάθαμε ότι τελικά η Αϊντχόφεν για να κερδίζει καμιά Καμπούρ, καλή είναι… Δε πτοούμαστε όμως! Σήμερα θεωρώ υπάρχει τρομερή ευκαιρία στο πρωτάθλημα της Χιλής, και όχι στο ντέρμπι της κορυφής.

Ξεκινάμε λέγοντας ότι σήμερα το βλέμμα όλων (καθώς και οι τζίροι μέχρι στιγμής) συγκεντρώνονται στο παιχνίδι Κόλο Κόλο – Ουνιόν Λα Καλέρα, από το οποίο όποιος βγει νικητής έχει προβάδισμα στο κυνήγι του τίτλου. Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου και όπως όλα δείχνουν oι ομάδες αυτές είναι από τους μνηστήρες του τίτλου με τις Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε και Αουντάξ, να έπονται στο κυνήγι του τίτλου. Σχετικά με το παιχνίδι της κορυφής Κόλο Κόλο – Ουνιόν Λα Καλέρα, «βολικό Χ» θα έλεγε κάποιος, μιας και με την ισοπαλία, αφήνουν τις τρεις ομάδες αυτές αρκετά πίσω. Παρ’ όλα αυτά η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, έχει ισχυρό κίνητρο, καθώς ανεξάρτητα με την έκβαση του ντέρμπι κορυφής χρειάζεται μόνο νίκη, είτε για το κυνήγι του τίτλου, είτε για την απευθείας πρόκριση στο Copa Libertadores.

Στο παιχνίδι το οποίο έχω ξεχωρίσει λοιπόν, Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα – Νουμπλένσε, θεωρώ ότι υπάρχει εξαιρετική διαφορά ποιότητας μεταξύ των δυο ομάδων. Το 4-3-3 που επιλέγει συνήθως ο Πογιέτ για την γηπεδούχο, έχει ως ακρογωνιαίους λίθους τους Ζαμπέντρι και Βαλέντσια, οι οποίοι έχουν σημειώσει στα πρώτα 16 παιχνίδια της σεζόν 14 από τα 26 συνολικά τέρματα (9 και 5 αντίστοιχα).  Δικαιολογείται έτσι και το ενδιαφέρον της Ρίβερ Πλέιτ για τον Ζαμπέντρι. Επιπροσθέτως, η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα μέχρι στιγμής είναι αήττητη στην έδρα της με 7 νίκες και μια ισοπαλία, κατατάσσοντας την πρώτη στον σχετικό πίνακα. Στον αντίποδα η φιλοξενούμενη Νουμπλένσε εκτός έδρας έχει κερδίσει μόνο την ταλαίπωρη φέτος Σαντιάγο Γουόντερερς και μετρά τρεις ισοπαλίες και τέσσερεις ήττες. Τα αυτα σκηνικά δεν θεωρώ ότι πρόκειται να αλλάξουν σήμερα, συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία σημαντική απουσία.

Προσωπικά δεν θα ήθελα να στραφώ σε επιλογές με γκολ, καθώς τα προσφερόμενα lines είναι άδικα κοστολογημένα προς τους παίκτες. Συνεπώς θα μείνω με το κίνητρο και την μικρή αυτή ανάλυση που παρουσιάστηκε και θα στραφώ στο σημείο του άσσου, ο οποίος κοστολογείται κοντά στο 1,80 την στιγμή αυτή, ενώ αν θέλει κάποιος να στραφεί προς ασιατικές αγορές, τόσο ο άσσος -0.75 ασιατικό χάντικαπ (στο 2,025) όσο και ο άσσος -1 ασιατικό χάντικαπ (στο 2,375) είναι staple επιλογές και χωράνε ίσως και σε κάποιο σύστημα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
02:00
Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα - Νουμπλένσε
1
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις