Οι Βίκινγκς στα Βαλκάνια

Champions League Λουντογκόρετς - Μάλμε

Αλάνια μου, αφού μπήκαμε με το δεξί στη στήλη με την εκτός έδρας νίκη της μεγάλης Κουόπιο έναντι της Χέλσινγκφορς με 1-5, πάμε να αποκτήσουμε «μάχνα» που λέμε και στα Σέρρας και να συνεχίσουμε δυναμικά. Απόψε το πρόγραμμα έχει Champions League και συγκεκριμένα εμείς θα ασχοληθούμε με το ματς ΛουντογκόρετςΜάλμε.

Η γηπεδούχος Λουντογκόρετς, μετά την ήττα από τη Μάλμε, διασκέδασε τις αρνητικές εντυπώσεις κερδίζοντας εύκολα με 5-0 τη Λοκομοτίβ Σόφιας και στρέφει, πλέον, το ενδιαφέρον της αποκλειστικά στον επαναληπτικό με τη Σουηδική ομάδα. Εκεί θα επιχειρήσει να βρει ένα γκολ στα πρώτα λεπτά για να της «λυθούν» τα πόδια και να μπορέσει να κυνηγήσει τη μεγάλη ανατροπή. Στα υπέρ της είναι η παρουσία των οπαδών της στις κερκίδες, με την ατμόσφαιρα να προβλέπεται «ηλεκτρισμένη», καθώς η ομάδα του Ράζγκραντ έχει επενδύσει τα πάντα σε μία πρόκρισή της στους ομίλους του Champions League.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Από την άλλη, η φιλοξενούμενη Μάλμε, με το 2-0 στην έδρα της έχει σαφώς το πάνω χέρι για την πρόκριση. Και οι Σκανδιναβοί έχουν ρίξει το βάρος της προσοχής τους στην Ευρωπαϊκή τους πορεία, με αποτέλεσμα να έχει κάνει δύο στραβοπατήματα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του σουηδικού πρωταθλήματος, μολονότι κέρδισαν με 3-0 το Σάββατο την Ντέγκερφορς. Οι Σουηδοί έχουν αποδείξει ότι είναι «σκληρά καρύδια», αφού κατόρθωσαν να περάσουν μέσα από τη Ρέιντζερς με 1-2 και μάλιστα με κόκκινη κάρτα, όταν το ματς ήταν ακόμη στο 1-0 και απέναντι σε μια ομάδα, που υπό την ηγεσία του Στίβεν Τζέραρντ, πάει «τραίνο» στη Σκωτία και έδειχνε πανέτοιμη να προχωρήσει στους ομίλους του Champions League. Στη συνέχεια, στον αγώνα τους με τη Λουντογκόρετς εντός έδρας, το αποτέλεσμα θα μπορούσε κάλλιστα να είναι 3-0 ή και 4-0, σε αντίθεση με τους Βούλγαρους που δεν έδειξαν τίποτα το αξιόλογο εντός αγωνιστικού χώρου.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Η Λουντογκόρετς μπορεί να είναι πρώτη δύναμη την τελευταία δεκαετία στη χώρα τους, όμως η δυναμικότητα του Βουλγαρικού πρωταθλήματος είναι ως γνωστόν ιδιαίτερα περιορισμένη. Ένας πολύ κακός Ολυμπιακός μπόρεσε να πάρει το 2-2 στην έδρα τους και, παρά την αποβολή του Μπα στο 86’, οι παίκτες του Βάλντας Νταμπράουσκας δεν μπόρεσαν στα τριάντα λεπτά της παράτασης να μετουσιώσουν την αριθμητική τους υπεροχή σε κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα το ματς να κριθεί στα πέναλτι. Η Μάλμε δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να διακινδυνεύσει το υπέρ της αποτέλεσμα και θέλει με ένα γκολ να «καθαρίσει» ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση. Έχει την επίθεση, έχει το ρόστερ και την εμπειρία για να πληρώσει τη Λουντογκόρετς με το ίδιο νόμισμα που πλήρωσε τους Σκωτσέζους και μαζί και το μπακίρι μας!


Για όλες τις προβλέψεις μας ελάτε στο SERRESBET

Μονό
22:00
Λουντογκόρετς - Μάλμε
Χ2 & over 1,5
2.02
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις