Με το 3.95 στην Ολλανδία

Προγνωστικά

Για το δύο στα δύο

Καλημέρα φίλες και φίλοι του koubanezos.gr. Δεν έχουμε μπει σε φουλ ρυθμούς στα προγνωστικά στοιχήματος, από αρχές Σεπτέμβρη θα είμαι πιο ενεργοί, μετά και τα τελευταία μπάνια μας στις πλαζ της χώρας. Για σήμερα Τρίτη αλίευσα κάτι από την Ολλανδία, οπότε στήλη υπάρχει.

Αϊντχόφεν εναντίον Μπενφίκα έχομεν, στη ρεβάνς του 2-1 της Πορτογαλίας. Οι Ράφα Σίλβα και Βάιγκλ είχαν σκοράρει για τους «Αετούς», ο Γκάκπο για την ομάδα από την Ολλανδία, η οποία είναι το φαβορί στο «σπίτι» της για τη νίκη.

Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς και στα δικά μου μάτια, η Μπενφίκα φάνηκε ανώτερη και δικαίως πήρε τη νίκη. Αν μη τι άλλο πιο έμπειρη ομάδα, αλλά με δύο λιγότερα παιχνίδια στα πόδια της. Στην αρχή της χρονιάς βρισκόμαστε ακόμη, όλα έχουν τη δική τους σημασία.

Με τριάδα στα στόπερ αναμένεται να παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι, έχουν ως πρώτο στόχο και σκοπό τη διατήρηση του μηδέν παθητικού και έπειτα να σκοράρουν. Η ομάδα του Ζεσούς θέλει να κλείσει κάθε πιθανό διάδρομο προς την εστία της και έπειτα να επιτεθεί. Όπως την… έπαθε πέρυσι από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έτσι θέλει να «χτυπήσει» χρόνο μετά.

Γιατί όχι λοιπόν; Εμπειρία, φανέλα και ποιότητα έχει η Μπενφίκα, στο 3.95 το διπλό, το επέλεξα ήδη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Αϊντχόφεν - Μπενφίκα
2
3.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις