Στήριξη στην έδρα, ισπανικό ρίσκο

Προγνωστικά στοιχήματος:

Καλημέρα σε όλους! Ύστερα από το 2/2 του Σαββάτου, επιστρέφουμε δυναμικά με το κουπόνι της Δευτέρας όπου εκεί έχουμε ξεχωρίσει τρία συνολικά παιχνίδια.

Θα ξεκινήσουμε από την Δανία και το παιχνίδι Νόρντζελαντ – Βέιλε για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι σε 5 παιχνίδια έχουν 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, ενώ οι φιλοξενούμενοι 4 ήττες και 1 ισοπαλία. Η Νόρντζελαντ προέρχεται από μία σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση επί της Μπρόντμπι με σκορ 0-1 κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση, ενώ η Βέιλε ηττήθηκε εντός έδρας από την Άαλμπορκ με 1-0, μη δείχνοντας κάτι το ιδιαίτερο.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Πολλά τα αμυντικά προβλήματα για τους φιλοξενούμενους. Μπορεί άνετα να τα εκμεταλλευτεί το φαβορί Νόρντζελαντ. Ο άσος κυμαίνεται γύρω στο 1,75-1.80, όχι άσχημα αν δει κανείς την διαφορά δυναμικότητας. Λόγω όμως της τραγικής μέχρι τώρα αμυντικής λειτουργίας των φιλοξενούμενων, θα ρισκάρουμε λίγο παραπάνω το ποντάρισμα και θα στηρίξουμε τον συνδυασμό του άσου με το over 2.5 σε απόδοση 2,47.

Κατευθυνόμαστε Ισπανία και La Liga. Εκεί όπου η Οσασούνα υποδέχεται τη Θέλτα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την λευκή ισοπαλία με 0-0 στην πρεμιέρα, εντός έδρας με την Εσπανιόλ, σε ένα παιχνίδι όπου οι φάσεις δημιουργήθηκαν με το σταγονόμετρο. Τίποτε το ιδιαίτερο από καμία από τις δύο ομάδες, με δικαιότατη την ισοπαλία 0-0. Μόλις 1 σουτ εντός εστίας, σε 14 προσπάθειες, για τους γηπεδούχους.

Από εντός έδρας ήττα προέρχεται και η Θέλτα, η οποία στην πρεμιέρα ηττήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-1, σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολών εκατέρωθεν στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Το πάλεψαν για ένα ημίχρονο οι γηπεδούχοι χωρίς όμως να μπορέσουν να καταφέρουν κάτι παραπάνω. Αγωνιστικές απουσίες δεν θα έχει η Οσασούνα ενώ από την Θέλτα τιμωρημένος είναι ο μπακ Μάγιο .

Ελαφρύ αγωνιστικό προβάδισμα πιστεύω πως έχει η Θέλτα, με αυτό να αντισταθμίζεται λόγω της έδρας της Οσασούνα. Οι γηπεδούχοι δεν θέλουν να ηττηθούν για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην έδρα τους γι’αυτό και θα το παλέψουν. Κάτι φοβερό δεν μας έχει δείξει καμία από τις δύο ομάδες αγωνιστικά. Είναι ακόμη η αρχή και ψάχνονται. Κατά την γνώμη μου θα επικρατήσει η ισοπαλία μεταξύ τους. Θα ρισκάρω με το «Χ».

Θα κλείσω τα προγνωστικά της ημέρας με τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και τον αγώνα Οσέρ – Γκινγκάμπ.  Η Οσέρ φέτος θέλει το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Ligue 1. Το έχει αποδείξει άλλωστε μέχρι τώρα και με τις εμφανίσεις της, οι οποίες ξεχειλίζουν ωριμότητα και σοβαρότητα. Παραμένει αήττητη με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες, σε 4 συνολικά αγώνες. Προέρχεται από την ισοπαλία με 1-1 στο Παρίσι με την Παρί FC και θέλει να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την πρώτη τετράδα παίρνοντας το τρίποντο απέναντι στην Γκινγκάμπ. Ο Ζαν Μαρκ Φουρλάν θα έχει απουσίες και αυτές θα είναι του επιθετικού Ντζιντζιμόντ , των μέσων Καμαρά και Τουρέ και του αμυντικού Λορίς.

Η Γκινγκάμπ από την άλλη, νίκη δεν έχει μέχρι στιγμής. Σε 4 αγώνες έχει 3 βαθμούς και αυτούς τους πήρε με τις 3 μέχρι τώρα ισοπαλίες της στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Αμιάν σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία. Μεγάλο πρόβλημα έχει στην άμυνα, όπου «μπάζει» από τα άκρα, ενώ και στην επίθεση, οι παίκτες της κουβαλούν την μπάλα μην ξέροντας τί να την κάνουν. Θέλει ακόμη χρόνο και δουλειά η Γκινγκάμπ. Στόχος της και βέβαια η παραμονή. Ο coach Στεφάν Ντιμόν δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον αμυντικό Σιβίς και τον μέσο Μεργκέμ.

Φαβορί του παιχνιδιού λόγω της μέχρι στιγμής εικόνας της στο χορτάρι είναι αναμφισβήτητα η Οσέρ. Η Γκινγκάμπ δεν θα πέσει αμαχητί αλλά πιστεύω πως έστω και οριακά οι γηπεδούχοι θα πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο.

Μονό
20:00
Νόρντζελαντ - Βέιλε
1 & over 2,5
2.45
Μονό
21:45
Οσέρ - Γκινγκάμπ
1
2.02
Ρίσκο
23:00
Οσασούνα - Θέλτα
Χ
3.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις