Και combo, και σκόρερ…

Και combo, και σκόρερ…

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Δεν μας έκανε την χάρη η Μπρέντφορντ αφού κόλλησε στο 0-0 με την Πάλας αλλά πέρασε έστω οριακά η Άστον βίλα με τα δύο ομαδικά. Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα μόνο ματς και αυτό είναι το ματς της Σαμπντόρια με τη Μίλαν, εκεί που οι «ροσονέρι» σκέφτονται μόνο την νίκη και να πάρουν από νωρίς κεφάλι στο πρωτάθλημα.

Ανώτερη η ομάδα του Μιλάνου

Να μπει με το δεξί θέλει η Μίλαν και να δείξει την διαφορά δυναμικής της, αφού ανέβηκε επίπεδο με την προσθήκη του ικανότατου στράικερ Ολιβιέ Ζιρού. Τώρα που απουσιάζει λόγω τραυματισμού ο Ιμπραΐμοβιτς, όλα τα φώτα πέφτουν πάνω στον Γάλλο φορ ο οποίος φαίνεται να βρίσκει τα πατήματα του μιας και στα τελευταία 4 φιλικά έχει βάλει όλα τα γκολ της ομάδας του. Αν και είχε μια επιτυχημένη περσινή χρονιά θα κοιτάξει να εξασφαλίσει και φέτος μια θέση που οδηγεί στο CHL εκεί όπου επιστρέφει μετά από 8 χρόνια.

Από την άλλη τώρα οι γηπεδούχοι μπορεί να νίκησαν στα δύο φιλικά αλλά δεν είχαν και τρομερούς αντιπάλους πράγμα που σημαίνει πως δεν έχουν δεχθεί και τρομερή πίεση. Επίσης για ομάδα πρώτης κατηγορίας και σε ένα σοβαρό πρωτάθλημα τα δύο φιλικά προετοιμασίας μου φαίνονται λίγα. Αν και έφυγε ο Ρανιέρι από την ηγεσία, παραμένει πιστός στο ίδιο πλάνο ο Ντ’ Αβέρσα δηλαδή όλη η ομάδα να παίζει γύρω από τον αρχηγό της τον Κουαλιαρέλα.

Πιο προετοιμασμένη η Μίλαν από την ομάδα της Γένοβας ενώ διαθέτει και πολύ πιο νέο και καλύτερο ρόστερ. Τα δύο γκολ των ροσονέρι και το anytime σκόρερ Ζιρού ξεχώρισα για σήμερα αφού βλέπω να υπάρχει υπεροχή από την μεριά των φιλοξενούμενων.

Μονό
21:45
Σαμπντόρια – Μίλαν
Μίλαν over 1,5
1.85
Σκόρερ
21:45
Σαμπντόρια – Μίλαν
Γκολ Ολιβιέ Ζιρού
2.65
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις