Μονό με αξία…

Μονό με αξία…

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Στη στήλη αυτή θα παίζουμε μαζί τακτικά ένα σημείο, μονό αποδεκτό, με στόχο να πηγαίνουμε όσο το δυνατόν πιο συχνά ταμείο και η μπάνκα στο τέλος του μήνα να είναι πάντα με θετικό πρόσημο. Η σημερινή μας επιλογή προέρχεται από την αγαπημένη μας φινλανδική Veikkausliiga για να μην νομίζετε ότι… στα Σέρρας δεν ξέρουμε από σκανδιναβία και αλταϊκές γλώσσες.

Η Χέλσινγκφορς αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 23 Ιουλίου καθώς στα τέλη του μήνα ανιχνεύθηκε κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα με αποτέλεσμα να αναβληθούν οι έκτοτε αγώνες της. Πριν από αυτό στα τελευταία έξι ματς είχε μόλις μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες με σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα. Ο νεοαποκτηθείς Κέι Καμαρά από τη Σιέρρα Λεόνε ευελπιστούν πως θα δώσει τη λύση στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του Ελσίνκι, ωστόσο ο ίδιος έφτασε μόλις πριν λίγες εβδομάδες στην πρωτεύουσα και εκτός από τις ελάχιστες προπονήσεις που έχει στα πόδια του με την ομάδα έχει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς από την περσινή σεζόν.

Η Κουόπιο, αφού απέκλεισε στα προκριματικά της Κόνφερενς Λιγκ τον “κακό δαίμονα” του Άρη, την Αστάνα, προέρχεται από μία εντός έδρας συντριβή της από την Ουνιόν Βερολίνου στον τέταρτο προκριματικό γύρο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης με 0-4. Παρά την ήττα της από τους Γερμανούς, που ουσιαστικά την αποκλείει από τον επόμενο γύρο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στο πρωτάθλημα έχει ένα πολύ καλό σερί και στους τελευταίους έξι αγώνες πρωταθλήματος έχει πέντε νίκες και μία ισοπαλία ενώ σκοράρει ακατάπαυστα.

Η Χέλσινγκφορς μπορεί να είναι πιο ξεκούραστη σε σχέση με την Κουόπιο, είναι όμως και πιο “σκουριασμένη” αγωνιστικά με το πρόβλημα στην επίθεση να μοιάζει ανεπίλυτο. Η Κουόπιο από την άλλη επιθυμεί πλέον να δώσει το βάρος της προσοχής της στο πρωτάθλημα όπου είναι δεύτερη μετά την Ελσίνκι. Στον βαθμολογικό πίνακα υπολείπεται κατά 9 βαθμούς ενώ έχει ένα ματς λιγότερο από την περσινή πρωταθλήτρια, διαφορά την οποία θέλει να μειώσει πάση θυσία στα τελευταία επτά ματς της σαιζόν αρχής γενομένης από σήμερα. Η πολύ καλή επιθετική της γραμμή της δίνει το πλεονέκτημα για να πάρει το διπλό και λόγω κούρασης και μόνο από τα συνεχόμενα ματς βάζουμε και το χινάρι μας για να “κλειδώσει” το σημείο μας.


Για όλες τις προβλέψεις μας ελάτε στο SERRESBET

Μονό
18:30
Χέλσινγκφορς - Κουόπιο
Χ2 & over 1,5
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις