Επιστροφές… καταστροφές

Επιστροφές... καταστροφές

Καλημέρα φίλες και φίλοι κουβανέζοι. Είμαι Απόστολος Μπίτσιος, Τόλης για τους φίλους και εφεξής θα τα λέμε μέσα από το koubanezos.gr, στην προσπάθειά μου να σας ωθήσω στις σωστές επιλογές και κατ’επέκταση σε κέρδη. Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, πάμε κατευθείαν στο «ψητό».

Επιστροφή στην κορυφή

Αυτό θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις της Γιουβέντους μετά την περσινή σεζόν. Η «Γηραιά Κυρία» μετά την περσινή αποτυχία προέβει σε κάποιες σημαντικές αλλαγές, όπως αυτήν του προπονητή, με τον Αντρέα Πίρλο να αποχωρεί και τη θέση του να παίρνει ο Μαξ Αλέγκρι (2η θητεία). Στα μεταγραφικά δεν ήταν  πολύ ενεργή, αποκτώντας τα δικαιώματα του ΜακΚένι και ολοκληρώνοντας πριν λίγες μέρες την μεταγραφή του Λοκατέλι, ενώ δεν έχει στερηθεί μέχρι στιγμής τις υπηρεσίες κάποιου σημαντικού της παίκτη.

Από την άλλη, η διοίκηση της Ουντινέζε χαμογελά, καθώς ο τεχνικός Λούκα Γκότι, αν και τους ταλαιπώρησε, είπε τελικά το πολυπόθητο «ναι» και συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας. Πέρυσι, αν και λαβωμένη από τους πολλούς τραυματισμούς κατάφερε να αποφύγει τις περιπέτειες του υποβιβασμού. Στα μεταγραφικά, μεγάλο κενό άφησε πίσω του ο Ντε Πολ (συνεχίζει στην Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 35 εκατ. ευρώ), ενώ παρελθόν αποτελεί και ο τερματοφύλακας Μούσο, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Σιλβέστρι της Βερόνα.

Εκτίμηση: Τεράστιο κενό αφήνει πίσω του ο Ντε Πολ στην Ουντινέζε, ενώ μεγαλύτερη σιγουριά φέρνει ο Αλέγκρι στην Γιουβέντους. Περιμένω οι φιλοξενούμενοι να μπουν με το δεξί στη νέα σεζόν και να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ουντινέζε. Επιλογή μας το διπλό σε απόδοση 1.44.

Για το 2/2 η Γιουνάιτεντ

Η επόμενη μας επιλογή προκύπτει από την Αγγλία και πιο συγκεκριμένα από το παιχνίδι μεταξύ της Σαουθάμπτον και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έδειξαν τα δόντια τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος διαλύοντας την Λιντς με 5-1 ξεδιπλώνοντας όλες τις μεσοεπιθετικές της αρετές και έχοντας τον Μπρούνο Φερνάντες σε κέφια (πέτυχε χατ-τρικ).

Στα του σήμερα, περιμένουμε μία παρόμοια λογική από τον Σόλτσκιερ, ο οποίος πιθανότατα θα διατηρήσει το 4-2-3-1 με τον Πογκμπά και τον Φερνάντες να συνθέτουν τα δύο τρίτα των παικτών πίσω από τον επιθετικό, ενώ θέση βασικού διεκδικεί και ο Σάντσο. Δύσκολα θα κάνει ντεμπούτο σήμερα ο Βαράν, ενώ εξαιρειτκά αμφίβολος θεωρείται και ο Καβάνι.

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της, η Σαουθάμπτον, η οποία αν και προηγήθηκε στο «Γκούντισον Παρκ» της Έβερτον, ηττήθηκε με 3-1. Οι «Άγιοι» παρουσιάστηκαν σοβαροί στο πρώτο μέρος, αλλά η αφέλεια τούς χτύπησε την πόρτα στο δεύτερο ημίχρονο κάνοντας κάποια εύκολα λάθη και φέυγοντας με άδεια χέρια. Η απώλεια αρκετών καλών παικτών το καλοκαίρι είναι φανερή, αν και έγινε προσπάθεια αντικατάστασής τους, αλλά σίγουρα η ομάδα θέλει χρόνο.

Εκτίμηση: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε πολύ σοβαρή στην πρεμιέρα και κάπως έτσι την αναμένουμε και στη δεύτερη στροφή του πρωταθλήματος. Αντίθετα, η Σαουθάμπτον δείχνει να είναι ευάλωτη στο λάθος. Επιλογή μας το διπλό στην απόδοση του 1.57.

Μονό
16:00
Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 
2
1.57
Μονό
19:30
Ουντινέζε - Γιουβέντους
2
1.44
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις