Ημιτελικοί με δυάδες, ειδικά και φαβορί

Ημιτελικοί με δυάδες, ειδικά και φαβορί

Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο για όλους. Ημέρα ημιτελικών σήμερα, με πολύ δυνατές αναμετρήσεις που τραβάνε τα βλέμματα. Τέσσερις αρκετά φορμαρισμένοι παίχτες θα αναμετρηθούν με στόχο την συμμετοχή στον τελικό. Προβλέψεις Σινσινάτι, με τους ημιτελικούς στο τελευταίο τουρνουά Μάστερς πριν το US OPEN.

«Untouchable»

Αυτή η έκφραση χρησιμοποιείται στην απέναντι μεριά του Ατλαντικού για παίχτες που δεν μπορείς να τους φτάσεις. Ο λόγος; Αγωνίζονται τόσο καλά και σε επίπεδο αρκετά υψηλό όπου κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει. Αυτό συμβαίνει για ακόμα μία χρονιά στα Αμερικάνικα court με τον Μεντβέντεφ. Ο Ρώσος άφησε πίσω του το άσχημο Ολυμπιακό τουρνουά και πλέον παίζει σε πολύ υψηλό ρυθμό. Μετράει αισίως 8 συνεχόμενες νίκες, έχοντας κατακτήσει το Μάστερ στο Τορόντο την προηγούμενη εβδομάδα.

Μπροστά του θα βρει τον συμπατριώτη του Αντρέι Ρούμπλεφ. Το νούμερο 7 της παγκόσμιας κατάταξης διανύει μία περίεργη εβδομάδα. Λίγο ασταθής, χρειάστηκε να παίξει 3 σετ απέναντι στον Περ ενώ και κόντρα στον Τσίλιτς επέστρεψε από σετ πίσω. Εναντίον του Μεντβέντεφ μετράει μόνο ήττες. Σε 5 παιχνίδια όχι απλά έχει ηττηθεί σε όλα, αλλά δεν έχει καταφέρει να πάρει καν σετ.

Πέρα των άλλων ο Μεντβέντεφ θέλει να μειώσει την διαφορά του από τον Τζόκοβιτς για το νούμερο 1. Έχει καλές ευκαιρίες να το πετύχει και δεν θα τις αφήσει να περάσουν. Προβλέψεις Σινσινάτι στον πρώτο ημιτελικό με ξεκάθαρο φαβορί που θα επιβεβαιώσει τα λεγόμενά μου. Αξίζει η νίκη σε straight sets ειδικά εάν συνδυαστεί με άλλο ένα σημείο. Για να μεγαλώσουμε λίγο την απόδοση, δεν πιστεύω ότι θα δούμε περισσότερα από 22 γκέιμ.

Η αύρα του Ολυμπιονίκη

Στον δεύτερο ημιτελικό θα αναμετρηθούν ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο Έλληνας πρωταθλητής πέτυχε την δεύτερη του συνεχόμενη νίκη στα 3 σετ απέναντι στον Αλιασίμ. Έχασε ματς πόιντ στο δεύτερο σετ και τελικά ισοπέδωσε τον αντίπαλό του νικώντας τον με 6-1 στο καθοριστικό σετ. Παρόλα αυτά όμως η εικόνα του δεν εμπνέει σιγουριά. Πολλές μεταπτώσεις κατά την διάρκεια των αγώνων του, κάτι που ήταν ακόμα πιο έντονο στον αγώνα με τον Σονέγκο.

Στην απέναντι μεριά θα βρίσκεται ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο. Ο Ζβέρεφ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Εννέα συνεχόμενες νίκες. Μόλις 1 χαμένο σετ και αυτό από τον Τζόκοβιτς. Στο Σινσινάτι έχει δεχθεί μόλις 1 μπρέικ. Με νίκη απέναντι στον Τσιτσιπά ξεπερνάει τον Ναδάλ και ανεβαίνει στο νούμερο 4 του κόσμου. Ο νεαρός Γερμανός αγωνίζεται με τρομερή ωριμότητα το τελευταίο καιρό ενώ πλέον έχει και ένα αρκετά μεγάλο κίνητρο.

Μικρό φαβορί ο Ζβέρεφ, μοιάζει να πατάει καλύτερα και να βρίσκεται πιο κοντά στην νίκη. Δεν θεωρώ πως θα έχει εύκολο έργο αλλά θα καταφέρει να φτάσει στην νίκη. Προβλέψεις Σινσινάτι, με επιλογή υψηλού ρίσκου αλλά με λογική. Ο Στέφανος πρέπει να μειώσει τα λάθη του εάν θέλει να βγει νικητής από το γήπεδο. Καλή επιτυχία σε όλους ότι και αν ποντάρετε. Τα λέμε στον τελικό.

Δυάδα (απόδοσης 2.97)
20:00
Μεντβέντεφ - Ρούμπλεφ
2-0
1.70
01:00
Ζβέρεφ - Τσιτσιπάς
1
1.75
Ειδικό
20:00
Μεντβέντεφ - Ρούμπλεφ
1 & Under 22,5
2.10
Ακριβές Σκορ
01:00
Ζβέρεφ - Τσιτσιπάς
2-0
2.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις