ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Παιχνίδι με τα γκολ σε Αγγλία - Σουηδία

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Παιχνίδι με τα γκολ σε Αγγλία - Σουηδία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Παιχνίδι με τα γκολ σε Αγγλία - Σουηδία

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Παιχνίδι με τα γκολ σε Αγγλία – Σουηδία

Κάποιος εγωισμός και κάποιος διπλασιασμός

Καλησπέρα σε όλους. Ακόμη ένα σαββατοκύριακο με πλούσιο το κουπόνι του στοιχήματος στο οποίο προστίθεται και η πρεμιέρα της αγαπημένης Serie A, με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Συνηθίζω να μην ασχολούμαι με πρεμιέρες πρωταθλημάτων, γι’ αυτό το λόγο θα αφήσω το ιταλικό πρωτάθλημα στην άκρη και θα επανέλθω σε αυτό, το επόμενο Σαββατοκύριακο. 

Δεν δέχεται γκολ η Λίβερπουλ

Θα κατευθυνθώ προς την Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ. Πιο συγκεκριμένα στο «Άνφιλντ» όπου σήμερα Σάββατο, ώρα 14:30, θα κοντραριστούν Λίβερπουλ και  Μπέρνλι.

Στην πρώτη αγωνιστική, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ «καθάρισε» εύκολα την Νόριτς εκτός έδρας με 0-3, έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Κώστα Τσιμίκα, αλλά και γενικότερα ολόκληρη την αμυντική της λειτουργία. Σκόρερ για τους «κόκκινους» οι Ζότα, Φιρμίνο και Σαλάχ.  Θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ, αν είχε εκμεταλλευθεί καλύτερα τους κενούς χώρους που είχε αφήσει η αντίπαλη ομάδα. Εκτός για το αυριανό παιχνίδι θα είναι ο Ρόμπερτσον, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τιάγκο και Χέντερσον.

Από την άλλη, η Μπέρνλι  ήθελε να κάνει νικηφόρα πρεμιέρα στην έδρα της, αλλά δεν τα κατάφερε. Ηττήθηκε εντός, από την Μπράϊτον με σκορ 1-2, αν και είχε προηγηθεί στο σκορ από το 2΄. Πέρυσι, ας μην ξεχνάμε, η Μπέρνλι είχε επικρατήσει της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» με σκορ 0-1. Κάτι που δεν πιστεύω ότι μπορεί να κάνει και φέτος.  

Αμυντικά η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δείχνει να έχει στρώσει και να είναι πιο σφιχτή. Δύσκολα να δεχθεί γκολ από αυτήν την Μπέρνλι. Η περσινή ήταν σαφώς καλύτερη ομάδα και πολύ πιο απρόβλεπτη και επικίνδυνη. Βέβαια είναι νωρίς ακόμα, αλλά τα μέχρι στιγμής συμπεράσματα είναι αυτά. 

Εκτίμηση: Νίκη για τους γηπεδούχους και αν δείξουν το ίδιο πρόσωπο στην άμυνα με αυτό της πρεμιέρας, πάρα πολύ δύσκολο να δεχθούν και γκολ. Άρα: Λίβερπουλ – Μπέρνλι 1 και no goal

Με τα γκολ στη Σουηδία

Πάμε στη Σουηδία και στον αγώνα Μάλμε Ντέγκερφορς.

Η γηπεδούχος Μάλμε προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Λουντογκόρετς για τα προκριματικά του Champions League, με τον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας να αποτελεί ματς – ορόσημο για τους Σουηδούς.  Μην ξεχνάμε πόσα πλεονεκτήματα έχει η είσοδος στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Βέβαια υπάρχει και το πρωτάθλημα, εκεί όπου η Μάλμε βρίσκεται στην δεύτερη θέση, προέρχεται από εντός έδρας ήττα το προηγούμενο σαββατοκύριακο και είναι λογικό να μην θέλει να χάσει άλλους βαθμούς στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. 

Στην αντίπερα όχθη, έχουμε την Ντέγκερφορς η οποία την προηγούμενη αγωνιστική πήρε σπουδαία νίκη εντός έδρας, επί της ανώτερής της Χάκεν, με σκορ 3-0 και συνάμα πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Έχει ανεβασμένη ψυχολογία για το αυριανό παιχνίδι και θέλει να «χτυπήσει» στην κούραση των γηπεδούχων. 

Εκτίμηση: Η διαφορά ποιότητας είναι δεδομένα υπέρ της Μάλμε. Ακόμη και με τον παράγοντα κούραση να παίζει σημαντικό ρόλο, πιστεύω πως οι γηπεδούχοι θα επικρατήσουν οριακά των φιλοξενούμενων. Ούτως ή άλλως έχουν και αυτοί ανεβασμένη ψυχολογία από την νίκη επί της Λουντογκόρετς. Ο άσος είναι πολύ χαμηλά για να πονταριστεί. Θα ποντάρω στα 2-3 γκολ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
14:30
Λίβερπουλ - Μπέρνλι
1 & no goal
1.78
Μονό
16:00
Μάλμε - Ντέγκερφορς
2-3 γκολ
2.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις