Θέαμα και γκολ στα ευρωπαϊκά γήπεδα

γκολ

Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με γκολ

Καλημέρα αγαπητοί Κουβανέζοι και μη. Εξαιρετικά πήγε η στήλη της Πέμπτης όπου κάναμε το 2/2 με έναν σοβαρό Ολυμπιακό στα προκριματικά του Europa League. Σάββατο σήμερα και ξεκινάμε την περιπλάνηση μας στα γήπεδα της Ευρώπης όπως πάντα σε αγαπημένα πρωταθλήματα, με γνώμονα τα γκολ. Πάμε για ανάλυση.

Νικηφόρα παράδοση στο Σέλτικ Παρκ

Η Σέλτικ έρχεται από νίκη με 2-0 στη Σκωτία ενάντια στην Αλκμάαρ για τα προκριματικά του Europa League. Μερικές μέρες νωρίτερα είχε πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Σκωτίας κερδίζοντας 3-2 την Χαρτς. Στο πρωτάθλημα αν και ξεκίνησε εντυπωσιακά με νίκη 6-0 επί της Νταντί στραβοπάτησε στην έδρα της Χαρτς και ηττήθηκε με 2-1. Σημείο αναφοράς για την ομάδα του Τζον Κένεντι φέτος είναι ο Ιάπωνας επιθετικός Φουρουχάσι. Ο οποίος έχει σκοράρει μέχρι στιγμής 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και είναι 1ος σκόρερ του πρωταθλήματος με 3 γκολ. Στις 5 τελευταίες φορές που υποδέχθηκε την Σεντ Μίρεν στο Σέλτικ Παρκ έχει 4-0-1 με 4/5 over 2,5 δημιουργώντας νικηφόρα παράδοση. Μοναδικός απών ο Τζουλιέν.

Από την αντίπερα όχθη η Σεντ Μίρεν προέρχεται από αποκλεισμό στο κύπελλο με σκορ 2-1 στην έδρα της Λίβινγκστον. Και ήττα από την Χαρτς για το πρωτάθλημα με 2-1 εντός έδρας. Άπαντες παρόντες στην αποστολή.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος πέρα από τη νικηφόρα παράδοση που έχει δημιουργήσει έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της και περισσότερη ποιότητα από την φιλοξενούμενη οπότε περιμένω μια επαγγελματική νίκη με άνεση.

Κούραση αλλά ανάγκη για νίκη

Η Μάλμε είναι αναμφίβολα η ευχάριστη έκπληξη στα προκριματικά των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Καθώς έρχεται από μεγάλη πρόκριση επί της Ρέιντζερς με συνολικό σκορ 4-2. Πριν μερικές μέρες έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στους ομίλους του Champions League κερδίζοντας με 2-0 την Λουντογκόρετς εντός έδρας. Εντός συνόρων προέρχεται από ήττα σοκ εντός έδρας με 3-2 από τη Γκέτεμποργκ και έπεσε στην 2η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς 3 πίσω από την 1η Ντζούργκαρντεν. 3 φορές βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στο παρελθόν και η Μάλμε μετράει 3 νίκες με over 4,5. Απόντες οι Γκάργκις, Κνούτσεν και Τοιβόνεν.

Η Ντέγκερφος έρχεται από εντυπωσιακές νίκες, η πρώτη για το κύπελλο με 8-1 στην έδρα της Σλέιπνερ και η άλλη 3-0 για το πρωτάθλημα στην έδρα της την Χάκεν. Εκτός έδρας είναι αρκετά ευάλωτη αφού σε 8 παιχνίδια έχει απολογισμό 1-2-5 και μέχρι στιγμής είναι η 4η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Όλοι στη διάθεσή του προπονητή.

Εκτίμηση: Παρά το φορτωμένο πρόγραμμα της η Μάλμε πιστεύω θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο παιχνίδι για να πάρει τους 3 βαθμούς. Βάσει του ότι η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας υποδέχεται την 4η χειρότερη άμυνα και του κακού ιστορικού των φιλοξενούμενων εκτός έδρας πιστεύω θα δούμε αρκετά γκολ.

Οι πρωταθλητές κάνουν τη διαφορά

Η Σάλτσμπουργκ έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στους ομίλους του Champions League πετυχαίνοντας ανατροπή με 2-1 ενάντια στη μαχητική Μπρόντμπι και καλείται τώρα να μείνει όρθια στον επαναληπτικό στη Δανία. Στο πρωτάθλημα μπορεί να είναι φειδωλή αλλά είναι ταυτόχρονα και ουσιαστική, πέτυχε την 4η σερί της νίκη με τελευταία αυτή στην Αντμίρα με 1-0 και είναι πρώτη με 12 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 12-2. Στη μοναδική συνάντηση της με την σημερινή της αντίπαλο το 2018 για το κύπελλο την συνέτριψε με 7-0. Απόντες οι Κοϊτά και Βάλκι.

Η Αούστρια Κλάγκενφουρτ έρχεται από ισοπαλία με σκορ 1-1 στην Βιέννη με την τοπική Αούστρια και είναι 6η στη βαθμολογία με 5 βαθμούς. Δύσκολη έξοδος για την Αούστρια αφού μέχρι τώρα στις 2 εξόδους της έχει μια ήττα και μια ισοπαλία και δείχνει ότι δυσκολεύεται μακρυά από την έδρα της. Απόντες οι Αμάντα, Πολ και Βαν Χάακε.

Εκτίμηση: Τεράστια η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων και πιστεύω ότι οι πρωταθλητές θα κάνουν περίπατο ενάντια στους νεοφώτιστους γι’αυτό θα ποντάρω στα γκολ των γηπεδούχων.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
17:00
Σέλτικ - Σεντ Μίρεν
Σέλτικ να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα
1.90
Δυάδα (απόδοσης 2.46)
16:00
Μάλμε-Ντέγκερφος
Over 3.0 Α.Η
1.62
17:00
Σάλτσμπουργκ - Αούστρια Κλάγκενφουρτ
Σάλτσμπουργκ να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα
1.52
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις