Ανάκαμψη στο Τορόντο

Προγνωστικα MLB

Τορόντο Μπλου Τζέης vs Ντιτρόιτ Τάιγκερς

Καλημέρα σε όλους. Ημέρα με κέρδος η προχθεσινή και μετά από το χθεσινό ρεπό θα ασχοληθούμε στα προγνωστικά MLB με την αναμέτρηση του Τορόντο.

Πρώτο παιχνίδι της σειράς. Οι Μπλου Τζέης δεν διανύουν καλή περίοδο, καθώς έχουν μία νίκη στα τελευταία έξι. Σήμερα ξεκινάει στο ανάχωμα ο αριστερόχειρας Ρόμπι Ρέι, ο οποίος διανύει εξαιρετική σεζόν. Έχει 6 strike out στα τελευταία 11.

Από την άλλη, η κατάσταση στους Τάιγκερς είναι καλή, καθώς οι εκτιμήσεις έλεγαν ότι δεν θα έκαναν ούτε 50 νίκες. Προέρχονται από ήττα από τους Νάσιοναλς με 8-5 Ξεκινάει σαν πίτσερ ο Τάιλερ Αλεξάντερ. Ο Αλεξάντερ είναι από τους χειρότερους πίτσερ στην κατηγορία, καθώς έχει ξεκινήσει έξι φορές με μόλις μία νίκη.

Εκτίμηση: Διαφορά κλάσης στους πίτσερ, που δεν θα αφήσουμε να πάει χαμένη. Οι Τζέης έχουν ευκαιρία να ανακάμψουν μετά από το κακό σερί που έχουν χτίσει. Εμείς στα προγνωστικά MLB θα πάμε με τη νίκη των Μπλου Τζέης και με το να πετύχει ένα run ο παιχταράς Βλαντιμιρ Γκερέρο Τζούνιορ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
02:07
Μπλου Τζέης - Τάιγκερς
1 (-1,5)
1.80
Μονό
02:07
Μπλου Τζέης - Τάιγκερς
1 & over 7,5
2.00
Μονό
02:07
Μπλου Τζέης - Τάιγκερς
Βλ. Γκερέρο Τζ. over 0,5 run
2.15
Fun bet
02:07
Μπλου Τζέης - Τάιγκερς
1 & και οι δύο ομάδες να μην πετύχουν πάνω από 2 run
4.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις