Με σύμμαχο την έδρα οι «ερυθρόλευκοι»

προκριματικά Europa League

Άρωμα Ελλάδας στο Europa League

Καλημέρα αγαπητοί Κουβανέζοι και μη, δεν έκλεισε όσο ιδανικά θα ήθελα το Σαββατοκύριακο με 4/8 οι προτάσεις της στήλης μου. Αντιθέτως τα live μας στο κανάλι του telegram όχι μόνο κάλυψαν τα χαμένα πονταρίσματα, αλλά μας έδωσαν και μεγάλο κέρδος. Στα αγωνιστικά τώρα και πιο συγκεκριμένα στα προκριματικά Europa League θα ασχοληθώ με τον Ολυμπιακό και ελπίζω το ένστικτο μου να με επιβεβαιώσει, πάμε για ανάλυση.

Να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς για τα προκριματικά των ομίλων του Champions League καταφεύγοντας σε άμεσες κινήσεις. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» έθεσε εκτός ευρωπαϊκής λίστας τον Ρούμπεν Σεμέδο και ήδη κυκλοφορούν πολλά σενάρια για μεταγραφή στο εξωτερικό, κίνηση που τάραξε τα νερά και έτριξε τα δόντια των παιχτών του για το προσεχές μέλλον.

Μεταγραφικά απέκτησε τον ταλαντούχο Ρόνι Λόπες, ως δανεικό από την Σεβίλλη και κυριαρχεί πολύ έντονα η φήμη για επιστροφή του Κώστα Μανωλά από την Νάπολι. Αγωνιστικά η ομάδα του Πέδρο Μάρτινς έδειξε πρόβλημα στον επαναληπτικό στη Βουλγαρία στα άκρα, τόσο στα χαφ, όσο και στα μπακ. Ο Βάτσλικ φαίνεται να είναι φαβορί για να ξεκινήσει βασικός στο Καραϊσκάκη, ενώ έτοιμος να αγωνιστεί θα είναι και ο νεοαποκτηθείς Ονιεκούρου. Ο Ολυμπιακός έχει έρθει αντιμέτωπος άλλη μια φορά σε προκριματικό γύρο με την σημερινή του αντίπαλο και προκρίθηκε με συνολικό σκορ 4-0 με νίκες 2-0 αντίστοιχα εντός και εκτός έδρας. Απόντες οι Τικίνιο και Μπα.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας αποκλείστηκε στο πρώτο προκριματικό του Champions League με 3-2 σκορ από τη Γιούνγκ Μπόις και στη συνέχεια επικράτησε της Λίνκολν με συνολικό σκορ 4-2 για να φτάσει στο δρόμο του Ολυμπιακού για την είσοδο της στους ομίλους του Europa League. Η Σλόβαν εντός συνόρων έχει μπει εξαιρετικά με 3/3 νίκες, βρίσκεται 1η με 9 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 9-2. Πρώτοι σκόρερ με 2 γκολ ως τώρα για τους πρωταθλητές Σλοβακίας ο γνώριμος από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, Βλαντιμίρ Βάϊς και ο Γιάρομιρ Ζαμαρχάλ. Απών θα είναι ο Ντε Μάρκο.

Εκτίμηση: Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός περιμένω σε ένα ζεστό και γεμάτο «Καραϊσκάκης» να κάνει μια πολύ μεστή και πειστική εμφάνιση, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Το επίπεδο του είναι σαφώς ανώτερο από αυτό της φιλοξενούμενης αλλά όλα θα κριθούν στο γήπεδο. Θα πάω με το φαβορί, ελπίζοντας ότι αυτό θα είναι το έναυσμα για επιστροφή στις επιτυχίες.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας
Ολυμπιακός να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα
2.40
Μονό
22:00
Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας
Ολυμπιακός over 2,5
3.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις