Σε Σινσινάτι και Λος Άντζελες

Προγνωστικά MLB

Σινσινάτι Ρεντς vs Σικάγο Καμπς

Καλημέρα σε όλους. Μετα από ένα απαραίτητο εορταστικό ρεπό επανερχόμαστε στα προγνωστικά MLB με δύο αναμετρήσεις.

Πρώτο παιχνίδι της σειράς. Οι Ρεντς παρ’ ότι κάνουν εκτεταμένο ροτέισον, ανταποκρίνονται εξαιρετικά στα παιχνίδια τους και αυτή τη στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο MLB. Οι Ρεντς είναι μόλις 3 νίκες πίσω από τους Πάδρες και αν θέλουν να τους φτάσουν παιχνίδια, όπως αυτά με τους Καμπς, πρέπει να τα κερδίσουν. Στο ανάχωμα θα ξεκινήσει ο φορμαρισμένος Μάιλι. Για τον Μάιλι οι Καμπς μοιάζουν ευκαιρία στο να ανεβάσει τα νούμερά του.

Από την άλλη, οι Καμπς είναι σε περίοδο ανακατατάξεων. Έδιωξαν όλα τα βαριά τους χαρτιά οπότε όλα τα παιχνίδια για αυτούς θα έχουν χαρακτήρα… προετοιμασίας.

Εκτίμηση: Ξεκάθαρο φαβορί οι Ρεντς και το άκρως ελκυστικό (-1,5) σε απόδοση διπλασιασμού θα μπει στα προγνωστικά MLB. Ακόμη σε πολύ καλή απόδοση είναι το να πετύχει ένα run ο φορμαρισμένος Βόττο των γηπεδούχων.

Λος Άντζελες Ντότζερς vs Πίτσμπουργκ Πάιρετς

Στο Πίτσμπουργκ πραγματικά η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Κάνουν μία νίκη και μετά κάνουν σερί πολλές ήττες. Στο ανάχωμα θα ξεκινήσει μετά από μέρες ο Στίβεν Μπρόλτ ο οποίος, δεν είναι καλός φέτος.

Από την άλλη, οι Ντότζερς διανύουν μία πολύ καλή περίοδο και θέλουν να φτάσουν όσο ψηλότερα μπορούν εν’ όψει πλέι οφ. Δεν έχουν ανακοινώσει πίτσερ ακόμα, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα να ξεκινήσει ο Μπούχλερ.

Εκτίμηση: Οι Πάιρετς δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι και παθαίνουν μικρές αναστάσεις στην απόδοσή τους. Καθαρό φαβορί οι Ντότζερς ,ανεξαρτήτου πίτσερ, και στα προγνωστικά MLB θα πάμε με την καθαρή νίκη τους και το over στα ατομικά run τους.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
02:10
Ρεντς - Καμπς
1 (-1.5)
1.94
Μονό
02:10
Ρεντς - Καμπς
Tζ.Βόττο over 0,5 run
2.05
Μονό
05:10
Ντότζερς - Πάιρετς
1 (-1.5)
1.83
Δυάδα απόδοσης 2.08
02:10
Ρεντς - Καμπς
Ρεντς οver 3,5 run
1.53
05:10
Ντότζερς - Πάιρετς
Ντότζερς οver 3,5 run
1.36
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις