ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Γκολ και παγίδες σε Bundesliga και Eliteserien

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Γκολ και παγίδες σε Bundesliga και Eliteserien

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (18/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Γκολ και παγίδες σε Bundesliga και Eliteserien

προγνωστικά στοιχήματος

Επιστροφή με Bundesliga και Eliteserien

Καλημέρα και καλή Κυριακή Κουβανέζοι μου, αρκετά καλή μέρα η χθεσινή, αφού κάναμε το 3/5 στη στήλη μας και επιβεβαιώθηκε επίσης η πρόταση του σκόρερ στο Instagram, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Η προσοχή μου σήμερα έπεσε στην 1η αγωνιστική της αγαπημένης Bundesliga και τις επικίνδυνες εξόδους των πρωτοπόρων της Eliteserien.

Παραδοσιακά πολλά γκολ

Με το δεξί στη νέα σεζόν η Μάϊντζ, καθώς εκτός από την καλή εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας, προκρίθηκε και  στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γερμανίας, κερδίζοντας στη διαδικασία των πέναλτι την Έλβερσμπεργκ. Στα μεταγραφικά υπήρξε ενίσχυση με τους Σταχ, Βίντμερ, Λι, Λουκόκι και Νέμεθ και αποχώρησαν οι Μουστάφα και Στι. Ενισχυμένη, ανανεωμένη και ενθουσιώδης η ομάδα του Μπο Σβένσον, η οποία στις 5 τελευταίες συναντήσεις της με την Λειψία μετράει 5/5 over 3,5 ενώ τα 3/5 είχαν και goal/goal.

Οι «Ταύροι» θέτουν ψηλά τον πήχη και φέτος. Πως άλλωστε να μη το κάνουν έχοντας τέτοιο ρόστερ, με νέο προπονητή τον Μαρξ Γιέσε και τις προσθήκες των Αντρέ Σίλβα, Σιμακάν, Μπρόμπεϊ, Γκβαρντιόλ, Λούκμαν και Καντίντο, ενώ αποχώρησαν οι Σάμαρτζιτς και Κονάτε. Η Λειψία πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με το εμφατικό 4-0 στην έδρα της Σαντχάουζεν. Απόντες από τη πρεμιέρα οι Χάλστενμπεργκ και Χένριξ, ενώ αμφίβολος είναι ο Λούκμαν.

Εκτίμηση: Ενισχυμένες και ανανεωμένες οι δύο ομάδες, με τους «Ταύρους» να εμφανίζονται πολύ πιο ποιοτικοί από πέρσι, γι’ αυτό και θα επιλέξω τη καλή τους παράδοση στα γκολ.

Στάση Βίκινγκ

Η Βίκινγκ έδειξε ξανά την δυναμική που έχει η έδρα της, κερδίζοντας με 3-2 την Κρίστιανσουντ και βρίσκεται 8η στη βαθμολογία με 21 βαθμούς. Στις 5 τελευταίες φορές που υποδέχθηκε την Μόλντε έχει απολογισμό 3-0-2 με τέρματα 9-7. Απόντες οι Μπιγιόρσολ και Τορστέινμπο.

Η Μόλντε θέλει να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από την Τραμπζονσπόρ στην διαδικασία των πέναλτι και να δώσει βάρος στο πρωτάθλημα, όπου την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 5-4 την Χάουγκεσουντ, σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με απίστευτο θέαμα. Καυτός παραμένει ο Ομόϊγιουάνφο που μετράει 18 γκολ σε 15 αγώνες. Απόντες οι γνωστοί Έλινγκσεν, Χάραλντσειντ και Σιόλσταντ.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος είναι σκληρό καρύδι στην έδρα της και σε συνδυασμό με τη κακή ψυχολογία, αλλά και κούραση των παιχτών της Μόλντε, θα ποντάρω στην Βίκινγκ.

Δύσκολη έξοδος

Όλσεν λαμπρός την οδηγεί, αφού κράτησε την Λίλεστρομ ζωντανή μέσα στην Σάντεφιόρντ, αποσπώντας την ισοπαλία με σκορ 1-1 και πλέον βρίσκεται 3η ισοβαθμώντας με την σημερινή της αντίπαλο στους 25 βαθμούς. Οι «κίτρινοι» είναι εντυπωσιακοί, καθώς είναι αήττητοι από τις 13/06, όπου κέρδισαν με 2-1 την Χάουγκεσουντ και έκτοτε μετράνε 12 παιχνίδια χωρίς ήττα, με 7 νίκες και 5 ισοπαλίες. Αναφέρθηκα παραπάνω στον Όλσεν, ο οποίος κάνει τη καλύτερη σεζόν ως τώρα στη καριέρα του, όντας 2ος σκόρερ της Eliteserien με 12 γκολ.

Η Μποντό Γκλιμτ πήρε παλικαρίσια πρόκριση επί της Πριστίνα με 2-0, με τον Μπότχαιμ να σκοράρει δις και να δίνει την πρόκριση με συνολικό σκορ 3-2 και πλέον καλείται να προσπεράσει το εμπόδιο της Ζαλγκίρις για να βρεθεί στο Κόνφερενς Λιγκ. Στα του πρωταθλήματος, η ομάδα του Κνούτσεν έχει να αγωνιστεί από 17/07, όπου ήρθε ισόπαλη με 2-2 στην έδρα της Σάρπσμποργκ, ενώ στο διάστημα που μεσολάβησε, προκρίθηκε στους 16 του κυπέλλου Νορβηγίας κερδίζοντας με 3-1 την Γιούνκερεν εκτός έδρας. Στις 5 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Λίλεστρομ έχει απολογισμό 1-3-1 με 2/5 over 2,5 και 3/5 goal/goal. Απόντες οι Μπονιφασέ και Σόρλι.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος είναι στο απόλυτο μομέντουμ και δεν τη σταματάει τίποτα, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που εκτός από τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους, έχουν δώσει περισσότερα παιχνίδια και ακολουθούν άλλοι 2 αγώνες για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Η ζυγαριά  γέρνει προς τη μεριά της Λίλεστρομ κι εκεί θα ποντάρω.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
16:30
Μάϊντζ - Λειψία
Over 3,5
2.37
Μονό
19:00
Βίκινγκ - Μόλντε
Βίκινγκ over 1,5
2.02
Μονό
19:00
Λίλεστρομ - Μποντό Γκλιμτ
1Χ & over 1,5
1.93
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις