ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Στοίχημα σνούκερ: Ο τροπαιούχος Γκίλμπερτ και η μάχη των φύλων

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Στοίχημα σνούκερ: Ο τροπαιούχος Γκίλμπερτ και η μάχη των φύλων

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Στοίχημα σνούκερ: Ο τροπαιούχος Γκίλμπερτ και η μάχη των φύλων

Στοίχημα σνούκερ: Ο τροπαιούχος Γκίλμπερτ και η μάχη των φύλων

Η δικαίωση του Ντέιβιντ Γκίλμπερτ αποτέλεσε το ιδανικό ξεκίνημα για την περίοδο 2021-22 στο World Snooker Tour. Όμως, τα καλύτερα έρχονται από τη Δευτέρα (16/8).

Το British Open, το πρώτο τουρνουά της νέας χρονιάς με κανονική μορφή, δηλαδή νοκ άουτ αγώνες, δεν είναι δυνατόν να μη μας… ιντριγκάρει στοιχηματικά.

To Championship League κατάφερε να αναθερμάνει το ενδιαφέρον μας για το σπορ εν μέσω θερινής ραστώνης, κυρίως λόγω της έκβασής του. Ο Ντέιβιντ Γκίλμπερτ, ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά δεν είχε κατακτήσει ποτέ κάποιο βαθμολογούμενο τουρνουά, ξόρκισε την κατάρα την Παρασκευή (13/8).

Παίζοντας πολύ καλό σνούκερ σε όλη τη μακρά διάρκεια του τουρνουά, έφτασε στον τελικό όπου επικράτησε με 3-1 του φορμαρισμένου Μαρκ Άλεν. Έτσι, εξασφάλισε θέση στο Champion of Champions του Νοεμβρίου και παράλληλα αναπτέρωσε τις ελπίδες του για επιστροφή στο top 16 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Γκίλμπερτ κατεβαίνει… με φόρα και στο British Open, όπου όμως το ενδιαφέρον κατά την εναρκτήρια ημέρα εστιάζεται στον αγώνα που θα δώσει ο αντίπαλός του στον προχθεσινό τελικό. Ο Μαρκ Άλεν θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην σύντροφό του (στα μέσα της δεκαετίας του 2000) και μητέρα της κόρης του, Ριάν Έβανς, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον για πολλούς και διαφόρους λόγους.

Οι στοιχηματικές θεωρούν βέβαιη τη νίκη του Άλεν (1.01), κάτι που είναι λογικό. Ο Βορειοϊρλανδός πέτυχε 10 century breaks στο Championship League, εκ των οποίων τα τρία στον ουσιαστικό ημιτελικό με τον Κάιρεν Γουίλσον (3-0)! Διόλου άσχημα για έναν παίκτη που είχε δηλώσει τον περασμένο Μάιο ότι χρειαζόταν ένα διάλειμμα από το σνούκερ, λόγω προσωπικών προβλημάτων.

Οι κακές σχέσεις του Άλεν με την Έβανς βάζουν… αλατοπίπερο στον αγώνα. Όσο, όμως, κι αν το κοινό νοερά θα στηρίζει τη 12 φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια γυναικών, η κατάσταση δεν θα είναι εύκολα διαχειρίσιμη γι’ αυτήν στο τηλεοπτικό τραπέζι. Το 3-0 υπέρ του Άλεν θα ήταν προφανής επιλογή, όμως η χαμηλή τιμή του (1.40) μας ωθεί να κυνηγήσουμε κάτι διαφορετικό.

Ο στοιχηματισμός μοιάζει με ρώσικη ρουλέτα λόγω των best of 5 αγώνων, όμως δεν γίνεται να μη δοκιμάσουμε την τύχη μας ύστερα από αποχή τόσων μηνών. Ξεχωρίζουμε, λοιπόν, τις εξής αναμετρήσεις από το πρόγραμμα των δύο πρώτων ημερών:

  • Ο Τεπτσάγια Αν-Νου αντιμετωπίζει τον Ματ Σελτ και δίνεται ως φαβορί. Ίσως επειδή το απόγευμα του Σαββάτου προκλήθηκε ντόρος με το απόλυτο μάξιμουμ μπρέικ (155 πόντων) που έκανε στην προπόνηση κόντρα στον Χουσεΐν Βαφάι. Επειδή, όμως, ο Ταϊλανδός χαρακτηρίζεται από την αστάθειά του, δεν ψαρώνουμε.
  • Ο Τζον Χίγκινς αναζητά έναν τίτλο νωρίς στη σεζόν για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, όμως έχει «πονηρό» ματς στον 1ο γύρο απέναντι στον Άλεξ Ουρσενμπάχερ. Δεν θα είναι έκπληξη αν ο Ελβετός νικήσει ή, έστω, το παλέψει.
  • O Στίβεν Χέντρι, ο οποίος είχε υποσχεθεί ότι θα είναι πιο ενεργός φέτος, αλλά απείχε από το Championship League, δηλώνει «παρών» στο British Open. Σαφώς, όμως, δεν είναι το φαβορί απέναντι στον Κρις Γουέικλιν.
  • Ο 17χρονος Γου Γιζέ είναι ένας απ’ τους «ρούκι» που περιμένουμε να λάμψουν άμεσα. Ωστόσο, δεν δικαιολογείται ο φαβοριτισμός του απέναντι στον έμπειρο Φρέιζερ Πάτρικ, ο οποίος επιβίωσε στη μάχη του Q-School και φιλοδοξεί να τα πάει καλύτερα στη νέα διετία που ξανοίγεται μπροστά του.
  • Ο Τζακ Λισάουσκι είναι αναμφίβολα πια (μετά την επιτυχία του Γκίλμπερτ) ο καλύτερος εν ενεργεία παίκτης που δεν έχει κατακτήσει βαθμολογούμενο τίτλο. Ίσως η συζήτηση που έχει ήδη αρχίσει να του δώσει επιπλέον κίνητρο να τα καταφέρει στο British Open. Ίσως πάλι όχι… Εμείς θα το ρίξουμε το μακροχρόνιο, πάντως, με χαμηλό ποντάρισμα.
  • Δεν θα ασχοληθούμε, τέλος, με το ζευγάρι του περσινού τελικού του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Θεωρητικά ο Σον Μέρφι έχει καλύτερη τύχη κόντρα στον Μαρκ Σέλμπι σε ένα best of 5 σε σχέση με ένα best of 35 ματς, γι’ αυτό το 2.30 της νίκης του δεν είναι άσχημη επιλογή. Όποιος θέλει, ας ποντάρει.

Ο 1ος γύρος θα ολοκληρωθεί απόγευμα της Τετάρτης και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον 2ο, που θα αρχίσει λίγες ώρες αργότερα.

Μονό Δευτέρας 16 Αυγούστου
22:00
Μαρκ Άλεν - Ριάν Έβανς
3-1 ακριβές σκορ
3.40
Δυάδα Δευτέρας 16 Αυγούστου
15:00
Αλεξ Ουρσενμπάχερ - Τζον Χίγκινς
1 (+1,5)
1.83
21:00
Μάθιου Σελτ - Τεπτσάγια Αν-Νου
1
2.10
Δυάδα Τρίτης 17 Αυγούστου
11:00
Γου Γιζέ - Φρέιζερ Πάτρικ
2
2.20
22:00
Κρις Γουέικλιν - Στίβεν Χέντρι
1 (-1,5)
1.90
Μακροχρόνιο
Κατάκτηση British Open
Τζακ Λισάουσκι
17.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις