Η αξία βρίσκεται στα γκολ

Προγνωστικά Αγγλίας

Προγνωστικά Αγγλίας: Η αξία βρίσκεται στα γκολ

Χαιρετώ όλη τη παρέα και εύχομαι καλό δεκαπενταύγουστο και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού. Τα μεγάλα πρωταθλήματα μπαίνουν ξανά στη ζωή μας και εγώ, μετά από αρκετά μεγάλη αποχή, είμαι και πάλι εδώ. Προγνωστικά Αγγλίας φυσικά στο μενού, οπότε πάμε στο ψητό..

Εκκίνηση από Championship και το παιχνίδι Γουέστ Μπρομ – Λούτον. Υπό τις οδηγίες του Ίσμαελ πλεόν η Μπρομ, λογικά σιγά σιγά θα έρθει στα θέλω του νέου της τεχνικού. Πολύ καλό υλικό από τους γηπεδούχους οι οποίοι πάντως φάνηκαν μουδιασμένοι στο ξεκίνημα. Η Λούτον στον αντίποδα έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, ειδικά η επιθετική τριπλέτα Ονιεντίνμα, Αντεμπάγιο, Κόρνικ. Όσο και καλύτερη ομάδα να είναι η Μπρομ, δε σηκώνει το 1.65-1.70 δεύτερη αγωνιστική. Ειδικά απέναντι στη Λούτον που είδαμε στην αρχή αυτής της σεζόν.  Το παιχνίδι ξεκινάει από 1-1 για εμένα και θα το τιμήσω.

Αουτσάιντερ μόνο στα χαρτιά

Μια κατηγορία χαμηλότερα και συγκεκριμένα στη League One η Μόρκαμ υποδέχεται τη Σριούσμπερι. Ελπιδοφόρα μπήκαν στη νέα σεζόν οι νεοφώτιστοι, δείχνοντας τα καλά στοιχεία που μας συνήθισαν πέρυσι. Το σετ άνοιξε με αουτσάιντερ τους γηπεδούχους και πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Ειδικά απέναντι σε μια Σριούσμπερι που δεν αλλάζει “τροπάρι” εδώ και χρόνια, δηλαδή άμυνα και Άγιος ο Θεός. Η Μόρκαμ διαθέτει επιθετικό πλουραλισμό, στα μάτια μου είναι ανώτερη και πιο δουλεμένη ομάδα από τη Σριούσμπερι και θα πάρει το ποντάρισμα μου, κοντά στο τριπλασιασμό!!

Προγνωστικά Αγγλίας: Με τα γκολ στο “Carrow Road”

Πρεμιέρα και στη Premier League και η νεοφώτιστη Νόριτς υποδέχεται τη Λίβερπουλ. Με τον αέρα της πρωταθλήτριας της Championship και με ρεκόρ βαθμών (97 βαθμοί), η Νόριτς ελπίζει να μην αποδειχτεί και η φετινή χρονιά ασανσέρ. Η Λίβερπουλ ακόμα μια χρονιά βασίζεται στον ίδιο κορμό με τη προσθήκη μονάχα του Κονατέ. Αρκετά νωχελικοί αμυντικά  οι κόκκινοι, στα μέχρι τώρα παιχνίδια τους. Λογικό αν λάβουμε υπόψη μας ότι οι αμυντικοί δε βρίσκονται ακόμα στο 100%. Οι γηπεδούχοι είναι δουλεμένη ομάδα, σίγουρα θα έχουν ενθουσιασμό σε γήπεδο με κόσμο, οπότε δε βλέπω καν το 1.35 του διπλού και πηγαίνω στα γκολ, με τη παράδοση να μας ενισχύει σε αυτό.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
17:00
Γουέστ Μπρομ - Λούτον
Goal/goal
1.91
Μονό
17:00
Μόρκαμ - Σριούσμπερι
1
2.92
Μονό
19:30
Νόριτς - Λίβερπουλ
Goal/goal & over 2,5
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις