Μεταγραφές πολυτελείας στην Τραπεζούντα

Προγνωστικά

Δύο μονά στο Conference League

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, με επιτυχία πέρασε η προηγούμενη δυάδα μου, αν και μας δυσκόλεψε το Ορλάντο που στο τέλος κατάφερε να πάρει έστω τον πόντο. Τα σημερινά ματς κρύβουν αρκετές παγίδες αλλά κατάφερα να βρω κάποια σημεία που να αξίζουν. Επίσης να τονίσουμε πως από το ερχόμενο ΠΣΚ ξεκινάνε και τα «μεγάλα» πρωταθλήματα, άρα σιγά σιγά θα μπαίνουμε σε κανονικούς ρυθμούς και σε πιο συχνά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Ρόστερ φτιαγμένο για Ευρώπη

Στην Τραμπζονσπόρ έκλεισε και ο Κορνέλιους και μετακόμισε από την Ιταλική Πάρμα, κάτι που έκανε και ο συμπαίκτης του πριν έναν μήνα, ο Ζερβινιό. Πέρα από αυτούς τους έμπειρους επιθετικούς βρήκε και την αντίστοιχη εμπειρία στον χώρο του κέντρου με την περίπτωση του Μάρεκ Χάμσικ, ο οποίος δεν ήταν ευχαριστημένος στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας και αφού αγωνίστηκε σε 6 αγώνες, ζήτησε να φύγει από τον σύλλογο. Αμυντικά είναι όπως ήταν και την περσινή σεζόν, με τη μόνη διαφορά είναι πως ανέβηκε η αριστερή πλευρά κατά πολύ, αφού η προσθήκη του Μπρούνο Πέρες από την Ρόμα είναι πολυτέλεια για το πρωτάθλημα και εννοείται και για αυτή τη διοργάνωση.

Αγωνιστικά τώρα το πρώτο ματς έκρυβε μεγάλες συγκινήσεις και εναλλαγές συναισθημάτων, αλλά και ένα θεαματικό σκορ (3-3). Παίξανε καλύτερα οι Τούρκοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους. Παρόλο που προηγήθηκαν, κατάφεραν να δεχτούν 3 γκολ με μόλις 3 σουτ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 90+5′ ο Μπακασέτας αστοχεί σε πέναλτι με αποτέλεσμα να μείνει το τελικό 3-3.

Η Μόλντε η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση μιας και έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Νορβηγίας εδώ και 15 αγωνιστικές. Παρά την καλύτερη κατάσταση που έχουν οι Νορβηγοί, λόγω παιχνιδιών στα πόδια τους, η Τραμπζονσπόρ έχει κάνει μεγάλες κινήσεις και μένει απλώς να δικαιωθούν οι επιλογές της. Σχεδόν διπλασιασμό η πρόκριση των Τούρκων.

Ποντάρουμε στον “Γερόλυκο” της Καϊράτ

Στο Γερεβάν της Αρμενίας ταξιδεύει η Καϊράτ, με τους Καζάκους να είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αφού το 0-0 τους αδικεί. Καλύτερη και πιο καλά στημένη ήταν η Καϊράτ, έκανε αρκετές ευκαιρίες, αλλά είχε πρόβλημα στην εκτέλεση. Η Αλασκέρτ είχε πιο παθητικό ρόλο, με νύχια και με δόντια κράτησε το 0-0, χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Ποκατίλοφ, αν και είχε την ευκαιρία από την άσπρη βούλα στο 36′ της αναμέτρησης. 

Δεν έχουν τεράστιες διαφορές οι ομάδες, αλλά αν μπει στο γήπεδο η Καϊράτ με την ίδια αποφασιστικότητα και δυναμικότητα, τότε τα πράγματα θα είναι σκούρα για τους γηπεδούχους. Βλέπω πρόκριση της Καϊράτ, αλλά οι διαβασμένες στοιχηματικές το έχουν στο 1.36, οπότε θα ρισκάρω και θα πάρω το διπλό σε απόδοση άνω του διπλασιασμού.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
18:00
Aλασκέρτ – Καϊράτ Αλμάτι
2
2.20
Μονό
19:00
Mόλντε – Τραμπζονσπόρ
Πρόκριση Τραμπζονσπόρ
1.93
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις