Φουλ του γκολ

προγνωστικά Champions League

Ματς για πολλά γκολ

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Οδεύουμε προς τα μέσα του Αυγούστου, το καλοκαίρι φτάνει προς το τέλος του με υψηλές θερμοκρασίες και πολλά πύρινα μέτωπα στην χώρα μας. Ευχή όλων να τελειώσει αυτή η ιστορία με όσο λιγότερες καταστροφές και φυσικά να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες.  Ας ξεχαστούμε με προγνωστικά Champions League.

Ξεκίνημα στα προγνωστικά Champions League με την αναμέτρηση στην Πράγα ανάμεσα σε Σλάβια και Φερεντσβάρος. Σε δύσκολη θέση βρίσκονται οι Τσέχοι μετά την ήττα με 2-0 στην Ουγγαρία την περασμένη εβδομάδα. Καλούνται σήμερα να ανατρέψουν το εις βάρος τους αυτό σκορ και να περάσουν στα play-of της διοργάνωσης. Στο πρώτο ματς η έλλειψη καθαρού μυαλού κυρίως της στέρησε ένα καλό αποτέλεσμα. Ευκαιρίες είχε για να μειώσει, ωστόσο υπήρξαν και προϋποθέσεις να δεχτεί ένα τρίτο τέρμα.

Εξαιρετική εμφάνιση από τους Ούγγρους στο πρώτο ματς παίρνοντας δίκαια την νίκη στην πρώτη αναμέτρηση με 2-0. Οι πρωταθλητές Ουγγαρίας είναι πολύ κοντά σε μια σπουδαία πρόκριση. Η αποστολή της δεν είναι καθόλου εύκολη, αφού Η Σλάβια θα πιέσει από τα πρώτα λεπτά απόψε. Αν καταφέρουν να βρουν ένα τουλάχιστον, ξέρουν καλά πως οι βάσεις για την πρόκριση θα είναι στέρεες.

Αναμένω πως η Σλάβια θα μπει δυνατά στο ματς, αφού θέλει τουλάχιστον δυο γκολ για να έχει ελπίδες πρόκρισης. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα με επιθετικές αρετές. Οι συνθήκες ευνοούν στο να ξεφύγει το σκορ. Θα πάω με το ασιατικό over 3 σε απόδοση 2.25.

Επόμενο ματς, στην γειτονική Βουλγαρία και στην μάχη του Ολυμπιακού για την πρόκριση στα play-of. Πολύ καλή η εμφάνιση της Λουντογκόρετς στον αγώνα της περασμένης Τρίτης, δίκαια πήρε την ισοπαλία. Προηγήθηκε με τον καλύτερο της παίχτη, τον Ντεσπότοφ, όμως πιέστηκε και δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης. Η νίκη είναι μονόδρομος και οι Βούλγαροι θα την διεκδικήσουν στα ίσα.

Έφερε το ματς στα ίσα λίγο πριν το τέλος ο Ολυμπιακός, ενώ θα μπορούσε να κάνει και την ολική ανατροπή. Απειλήθηκε αρκετές φορές από την αντίπαλο του, όμως μετά το γκολ που δέχτηκε, κυριάρχησε και σκόραρε ένα σημαντικό γκολ. Μοναδικό αποτέλεσμα η νίκη για το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς, που θα μπορεί να υπολογίζει στον Μπουχαλάκη.

Γκολ και από τις δύο πλευρές βλέπω και στην ρεβάνς. Εύκολα ή δύσκολα ο Ολυμπιακός θα βρει έναν τρόπο να σκοράρει. Βέβαια δεν πιστεύω ότι θα μείνει αλώβητη η εστία του. Είτε με τριάδα, είτε με τετράδα στην άμυνα, έχει τα θέματα του στην άμυνα. Αμφίτερμα λοιπόν στο 1.72.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
20:00
Σλάβια Πράγας - Φερεντσβάρος
Over 3 AH
2.25
Μονό
21:00
Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός
Goal/goal
1.72
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις