Ξεκίνημα με ντέρμπι στον Καναδά

Ανάλυση Ρότζερς Καπ

Χωρίς φαβορί, με δυνατά ζευγάρια

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό καλοκαίρι για όσους είστε ακόμα διακοπές. Η δράση στο τένις συνεχίζεται χωρίς σταματημό με το Μάστερ στο Τορόντο. Το πρόγραμμα του κυρίως ταμπλό ξεκινάει το απόγευμα της Δευτέρας. Ανάλυση Ροτζερς Καπ με την δράση να αναμένεται συναρπαστική από την πρώτη μέρα.

Την πρώτη θέση στο ταμπλό καταλαμβάνει ο Μεντβέντεφ, ενώ στο άλλο άκρο ο Ναδάλ. Ο Τσιτσιπάς, που πλέον βρίσκεται στο νούμερο 3, βρίσκεται στο ίδιο μισό με τον Ισπανό. Πολύ σημαντικές και οι απουσίες, καθώς 5 αθλητές της πρώτης δεκάδας απουσιάζουν. Ντζόκοβιτς, Τιμ, Φέντερερ, Μπερετίνι αλλά και ο χρυσός ολυμπιονίκης Ζβέρεφ δεν θα αγωνιστούν στον Καναδά. Κάπως έτσι ο δρόμος ανοίγει για αρκετούς αθλητές και δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις. Είδαμε κάτι παρόμοιο να συμβαίνει και στο τουρνουά της Ουάσιγκτον.

Ανάλυση Ρότζερς Καπ με πολύ δυνατές αναμετρήσεις από τον πρώτο γύρο κιόλας. Κάμερον Νόρι και Καρέν Κατσάνοφ δημιουργούν ένα πολύ αμφίρροπο ζευγάρι. Ο Κατσάνοφ προέρχεται από το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο όπου έπαιξε φανταστικό τένις. Δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θεωρώ πως έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη.

Εξαιρετικά έχει αρχίσει το αμερικάνικο swing για τον Τζον Ίσνερ. Ο Αμερικανός έχει κατακτήσει ήδη δύο τίτλους στην Ατλάντα και στο ταμπλό των διπλών στο Λος Κάμπος. Μοιάζει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση καθώς σερβίρει πολύ σταθερά. Παίζει επιθετικά από την βασική γραμμή χωρίς να δίνει ευκαιρίες στους αντιπάλους του. Ο αντίπαλός του, ο Ισπανός Νταβίντοβιτς Φοκίνα, δεν δείχνει επικίνδυνος στις σκληρές επιφάνειες. Δεν θεωρώ ότι θα δυσκολευτεί ο Ίσνερ να φτάσει στην νίκη και να ξεκινήσει με το δεξί.

Στα υπόλοιπα

Καθώς το τουρνουά μόλις ξεκινάει δεν θα θελήσω να ποντάρω σε αρκετά παιχνίδια. Θα παρακολουθήσω αρκετά για να έχω καλύτερη εικόνα για την συνέχεια. Ανάλυση Ρότζερς Καπ με τα παιχνίδια Κύργιος εναντίον Οπέλκα και Στρουφ εναντίον Φονίνι να αναμένονται αμφίρροπα. Ο Νισικόρι που έδειξε πολύ καλό πρόσωπο την προηγούμενη εβδομάδα αγωνίζεται απέναντι στον Κετσμάνοβιτς. Τα βλέμματα μας θα πέσουν και στο παιχνίδι του Σονέγκο με τον Ουμπέρ. Ο νικητής από τον αγώνα αυτό θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον δεύτερο γύρο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 3.05
18:00
Κατσάνοφ - Νόρι
1
1.85
18:00
Ίσνερ - Νταβίντοβιτς Φοκίνα
1
1.65
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις