Διπλή πρεμιέρα στο Μονπελιέ

Προγνωστικά

Ελκυστικό το 4.30

Μπονζούρ μον α μι, πρεμιέρα εις την Γαλλία και εις την Ligue 1, πρεμιέρα και για εμένα για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Σαφώς και θα τα λέμε και φέτος με προγνωστικά στοιχήματος στο koubanezos.gr, καθώς μετά την περυσινή, άκρως επιτυχημένη σεζόν, δεν γινόταν να μην συνεχίσω σε τούτη την παρέα.

Μονπελιέ εναντίον Μαρσέιγ βλέπω στην πρεμιέρα. Και χρησιμοποιώντας λίγο το γνωστό κλισέ «Η πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις», θα σταθώ στο παιχνίδι, αλλά χωρίς ποντάρισμα με σημείο. Θα κάνω σπέσιαλ μπετ σε ειδικό. Και λέω σπέσιαλ, καθώς δεν το συνήθιζα πέρυσι και φέτος μπορεί και να το καθιερώσω. Θα δούμε.

Προγνωστικά με ειδικό

Δεν θα κοιτάξω τα ρόστερ των δύο μονομάχων, καθώς συνήθως οι πρώτες αγωνιστικές είναι αναγνωριστικές. Είδαμε και τη Μονακό την Παρασκευή που έμεινε στο 1-1 με τη Ναντ, οπότε είναι αχρείαστο να κάνω ολόκληρη ανάλυση και να διαψευστώ λόγω έλλειψης ρυθμού και συνοχής των δύο ομάδων.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα δούμε συνάντηση για γερά νευρά. Αυτό «ομολογεί» άλλωστε και η προϊστορία των δύο ομάδων, καθώς στα 3 από τα 4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχει εμφανιστεί η κόκκινη κάρτα. Μάλιστα, σε αυτά τα 4 παιχνίδια έχει βγει 5 φορές η κόκκινη από το τσεπάκι του διαιτητή.

Δεν θέλω και πολύ για να ποντάρω. Βλέπω προϊστορία, κίνητρο σαφώς και υπάρχει, είναι και το 4.30 του καταλογισμού της κόκκινης που θα με «σπρώξει» να ρίξω τον οβολό μου. Και εγώ προσωπικά τον έχω ρίξει ήδη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:45
Μονπελιέ - Μαρσέιλ
Καταλογισμός κόκκινης κάρτας
4.30