Ανασύνταξη στους Ντότζερς

Προγνωστικά MLB

Λος Άντζελες Ντότζερς vs Λος Άντζελες Έιντζελς

Καλημέρα σε όλους. Κακή μέρα η χθεσινή, καθώς μπορεί να περάσαμε τη δυάδα στο Instagram, αλλά στο σάιτ κάναμε 1/5. Όλα έγιναν λόγω των αυτοκτονικών τάσεων που είχαν τα ξημερώματα Παδρες και Άστρος που κατάφεραν και έχασαν ενώ προηγούνταν με 5-0 και 3-0 αντίστοιχα. Σήμερα στα προγνωστικά MLB θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση στο Λος Άντζελες.

Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά. Τα ξημερώματα οι Ντότζερς χρειάστηκαν έξτρα inning για να κερδίσουν τους Ντότζερς με 3-4. Οι Ντότζερς θα ξεκινήσουν στο ανάχωμα με τον Μεξικανό Χούλιο Ουρίας. Ο Ουρίας έχει τέσσερις σερί νίκες και συνολικό ρεκόρ φέτος 16-6! Ακόμη οι Ντότζερς απέκτησαν τον Τρι Τέρνερ, ο οποίος πιθανό να μπει σαν αλλαγή του Ουρίας στη διάρκεια του αγώνα.

Από την άλλη, οι Έιντζελς θα ξεκινήσουν με τον Παναμέζο Ζαιμέ Μπαρία. Ο Μπαρία είναι τέσσερα χρόνια στο MLB και δεν έχει κάνει μία σταθερή σεζόν. Τα νουμερά του έχουν φοβερά πάνω-κάτω. Φέτος είναι μόλις το πέμπτο του ξεκίνημα και έχει ρεκόρ 2-3.

Εκτίμηση: Οι Ντότζερς έχουν πολλά χιτ φέτος και θεωρώ απίθανο να ξανακάνουν τόσο κακό επιθετικά παιχνίδι. Στα προγνωστικά MLB θα πάω με τη νίκη των Ντότζερς, αλλά και με το ομαδικό over στα run τους.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
04:10
Ντότζερς - Έιντζελς
1 (-1,5)
1.83
Μονό
04:10
Ντότζερς - Έιντζελς
Ντότζερς οver 5,0 run
1.85
Μονό
04:10
Ντότζερς - Έιντζελς
Over 8,0 run αγώνα
1.90
Μονό
04:10
Ντότζερς - Έιντζελς
1& Ντότζερς over 5,5 run
3.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις