Να προκριθεί από απόψε

Προγνωστικά

Combo bet στο Δουβλίνο

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει και αυτός στο μονοπάτι της Ευρώπης για τη φετινή χρονιά και είναι «καταδικασμένος» να πετύχει. Από Ιούλιο μήνα, η χώρα μας έμεινε με δύο εκπροσώπους και εάν δεν θέλουμε να βυθιστούμε και άλλο, ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ θα πρέπει να κάνουν μεγάλη πορεία φέτος. Το ταξίδι του κυπελλούχου Ελλάδος, ξεκινάει από τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, όπου και θα βρει απέναντι του την Μποέμιανς. Προχωράμε με προγνωστικά στοιχήματος.

Η ομάδα από την Ιρλανδία, πέρασε πιο εύκολα από όσο περίμεναν ακόμη και οι ίδιοι την Ντουντελάνζ. Στον πρώτο αγώνα που διεξήχθη στο Λουξεμβούργο, η Μποέμιανς «έφυγε» με σκορ πρόκρισης (1-0), ενώ ο επαναληπτικός ήταν μία εύκολη δουλειά για τους Ιρλανδούς, καθώς νίκησαν με 3-0. Το αστέρι της ομάδας είναι ο 19χρονος μέσος Ντόυοσον Ντεβόι, για τον οποίο ήδη ενδιαφέρονται ομάδες από την Πρέμιερ λιγκ για την απόκτηση του. Ένας ακόμη παίκτης όπου η άμυνα του ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα, είναι ο Τζορτζ Κέλι, ο επιθετικός της ομάδας, ο οποίος σκόραρε τα δύο από τα τρία γκολ στον επαναληπτικό με την Ντουντελάνζ.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο στα φιλικά στην Ολλανδία και φαίνεται πως ήδη ο Λουτσέσκου περνάει το πνεύμα νικητή που έχει στους παίκτες του. Ο δικέφαλος του βορρά ενισχύθηκε στις θέσεις που «πονούσε» και πιστεύω πως Κούρτιτς, Ολιβέιρα θα είναι βασικοί στον αποψινό αγώνα. Ας μην ξεχνάμε πως ο ΠΑΟΚ κατέχει στο ρόστερ του και έναν σταρ του ποδοσφαίρου, τον Σίντζι Καγκάβα, ο οποίος πέρυσι δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού. Στην προετοιμασία έδειξε πως ανεβάζει ρυθμούς και πως μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, με τις ποδοσφαιρικές γνώσεις, αλλά και την μεγάλη ποιότητα που διαθέτει.

Πιστεύω πως ο σοβαρός ΠΑΟΚ δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα να φύγει με το διπλό, και γιατί όχι να σφραγίσει και από σήμερα την πρόκριση. Φυσικά δεν υποβαθμίζω και δεν υποτιμώ την Μποέμιανς. Η διαφορά των ρόστερ, της εμπειρίας, αλλά και των ανθρώπων στον πάγκο είναι αρκετά μεγάλη, οπότε θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ θα ψάξει και θα βρει τουλάχιστον δύο γκολ απόψε. Το σημείο που επέλεξα και θα τιμήσω, είναι το 2 με over 1.5 σε απόδοση 1.90.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:45
Μποέμιανς - ΠΑΟΚ
2 & over 1,5
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις