Παιχνίδι με τα γκολ στην Championship

Παιχνίδι με τα γκολ στην Championship

Φίλες και φίλοι της σελίδας, καλημέρα σας! Η προηγούμενη εβδομάδα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, αφού προχθές, Κυριακή η στήλη πέτυχε το απόλυτο των προβλέψεων. Τα δύο bets στο ματς της Championship πέρασαν αέρα, ενώ η Ίντερ που μας είχε στείλει στον κουβά δύο φορές μέχρι σήμερα, δέχθηκε την ολική ανατροπή από την Μπολόνια στο Μιλάνο και το αμφίτερμα ολοκλήρωσε μια ωραία στοιχηματικά ημέρα.

Χθες επέλεξα να μην ποντάρω σε κάτι, καθώς δε διέκρινα αξία σε κάποια απόδοση. Σήμερα, παρά τον αυξημένο συντελεστή δυσκολίας του κουπονιού, θα ασχοληθώ με δύο αγώνες από την Championship της Αγγλίας. 

Τελευταία ζαριά για Λούτον και Μπάρνσλεϊ 

Ντέρμπι ουραγών διεξάγεται απόψε στο Λούτον, καθώς η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί την Μπάρνσλεϊ, σε έναν αγώνα που μοιάζει με δρόμο χωρίς επιστροφή για τις δύο ομάδες. Ο λόγος; Απομένουν μόλις πέντε αγωνιστικές για το τέλος της σεζόν και η νίκη είναι μονόδρομος για τις δύο αντιπάλους, αν θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες παραμονής. 

Η Λούτον είναι τελευταία και απέχει πέντε βαθμούς από τις θέσεις που θα την κρατήσουν στην κατηγορία. Παρότι ξεκίνησε καλά μετά τη διακοπή κάνοντας κάποιες καλές εμφανίσεις και παραμένοντας αήττητη για τρία παιχνίδια, ήρθε προχθές η ξεγυρισμένη πεντάρα από την Ρέντινγκ εντός έδρας για να την προσγειώσει ανώμαλα στην πραγματικότητα. Χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη απόψε για να μείνει στο κόλπο της παραμονής. Αδύναμη εντός έδρας, συνήθως μένει πίσω στο σκορ και στη συνέχεια είναι αναγκασμένη να κυνηγά. Δέχεται γκολ με ευκολία, κάτι που φάνηκε και στον προχθεσινό αγώνα, παίζει άναρχα και συχνά οι αγώνες της γίνονται “ροντέο”. 

Και η Μπάρνσλεϊ βρίσκεται πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο αγωνιστικά με τη Λούτον. Άλλωστε ένας πόντος χωρίζει τις δύο ομάδες. Όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα της, είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Αψυχολόγητη ομάδα, με ευάλωτη άμυνα και εξάρσεις στην επίθεση. Είναι αναγκασμένη να ανοιχτεί, καθώς δεν τη βολεύει η ισοπαλία. 

Δύσκολο για πρόβλεψη ματς, μπορεί να πάει και από τις δύο μεριές. Επέλεξα να ποντάρω στην επίτευξη τέρματος προς το τέλος του αγώνα, καθώς εκτός της ιδιαιτερότητας της συγκεκριμένης αναμέτρησης στην οποία οι δύο ομάδες θα παλέψουν μόνο για τη νίκη, τα στατιστικά δείχνουν ότι η πλειοψηφία των γκολ στις αναμετρήσεις και των δύο, επιτυγχάνονται στα τελευταία λεπτά του αγώνα. 

Η Κάρντιφ το άγχος, αδιάφορη η Μπλάκμπερν 

Πάμε στην Ουαλία, εκεί όπου η ομάδα της Κάρντιφ θέλοντας να παραμείνει στην προνομιούχο πρώτη εξάδα, υποδέχεται την αδιάφορη Μπλάκμπερν. Η γηπεδούχος μετράει τρεις νίκες και μία ισοπαλία μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και δείχνει αποφασισμένη να παραμείνει μέσα στην πρώτη εξάδα και να διεκδικήσει, μέσω των play offs, την άνοδο στην Premier League. Πάντως, μέσα στη σεζόν, έχει πετάξει πολλούς πόντους μέσα στο “Κάρντιφ Σίτι Στέιντιουμ”, ούσα αφελής στο αμυντικό κομμάτι και παραχωρώντας πολλές ισοπαλίες. 

Η Μπλάκμπερν, αντιθέτως, μετά το lockdown εμφανίζεται σε πολύ κακή κατάσταση και μετρά μόλις τρεις πόντους σε τέσσερις αγώνες. Βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και μετά τις απανωτές τελευταίες ήττες, δεν έχει πλέον κανέναν στόχο. Αυτό, όμως, ταυτόχρονα την καθιστά επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο, καθώς και μέσα στη σεζόν είχε κάνει πολλές εκπλήξεις. 

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στον αγώνα, όμως πιστεύω ότι η Μπλάκμπερν μπορεί να αποδειχθεί σκληρό καρύδι για την γηπεδούχο Κάρντιφ που θέλει τους βαθμούς. Θα ρισκάρω αρκετά, ποντάροντας στην Μπλάκμπερν να σκοράρει κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Άλλωστε, στα εκτός έδρας παιχνίδια της, έχει σκοράρει 17 φορές (!) μέχρι την ανάπαυλα. 

Μονό 

20:00 ΛούτονΜπάρνσλεϊ: Γκολ μετά το 73:59 (1.83) 

Ρίσκο 

21:45 ΚάρντιφΜπλάκμπερν: Μπλάκμπερν over 0,5 στο 1ο ημίχ. (2.50)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις