Value bet σε Βέλγιο και Ελβετία

Προγνωστικά

«Πρεμιέρα» με γκολ

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, αυτήν είναι η πρώτη μου φορά που γράφω στο site του koubanezos.gr και η αλήθεια είναι πως το περίμενα πως και πως. Στοιχηματικά τώρα, πάντα επιλέγω ομάδες με ποιότητα σε καλές αποδόσεις, άρα κάπως έτσι θα πορευτούμε και σήμερα στα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά με γκολ στο Βέλγιο

Στη 2η αγωνιστική μπαίνει το Βέλγιο και η Άντερλεχτ ταξιδεύει στο Έουπεν για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, η οποία έχασε τους τρεις βαθμούς στην εκπνοή του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90+13′, όπου η Κλαμπ Μπριζ βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Έντονες διαμαρτυρίες από την ομάδα της Έουπεν και αυτό για την διάρκεια των καθυστερήσεων.

Από την άλλη μεριά τώρα οι φιλοξενούμενοι δεν ξεκινήσανε με τον καλύτερο τρόπο, αφού δεχθήκανε 3 γκολ από την νεοφώτιστη Σεντ Ζιλουάζ (αν και δεν παίξανε άσχημο ποδόσφαιρο), αλλά η απειρία στην άμυνα στοίχισε. Περιμένω αντίδραση, ενώ δεν τους παίρνει να χάσουν από ομάδες που δεν έχουν υψηλό στόχο, αν φυσικά θέλουν να πάνε για κάτι φέτος. Επιθετικά, καλύτερη με διαφορά η Άντερλεχτ και το δίδυμο Θελίν – Ραμάν έχουν να δώσουν αρκετά φέτος. Και αν κρίνω από την άμυνα και γενικά την ομάδα των γηπεδούχων, θα βρούνε εύκολα ή δύσκολα 2 γκολ. 

Εχει καλή παράδοση η Ζυρίχη

Στην Ελβετία τώρα και στην Super League, η Ζυρίχη υποδέχεται την Λωζάνη στο Λέτζιγκρουντ, εκεί όπου έχει ηττηθεί μόνο 3 φορές στην ιστορία της από την Λωζάνη, ενώ 10 φορές βγήκε νικήτρια.

Οι γηπεδούχοι με τον περσινό κορμό και την προσθήκη 2-3 παικτών ακόμα (κυρίως στα κεντροαμυντικά της) έκαναν καλό παιχνίδι και κερδίσανε την Λουγκάνο με καθαρό σκορ (2-0) και δεν κινδυνέψανε και ιδιαίτερα στην διάρκεια του ματς. Η Λωζάνη όπου παρατάσσεται με αρκετούς νεαρούς δεν μπόρεσε να νικήσει την Σεν Γκάλεν και ηττήθηκε με 2-1. Δεν εκπλήσσει το ρόστερ της, που με εξαίρεση τον έμπειρο αρχηγό, οι υπόλοιποι δεν έχουν παίξει πάνω από δύο χρόνια στην κατηγορία και αρκετοί από αυτούς παίζουνε πρώτη φορά.

Δύσκολη η έδρα της Ζυρίχης όπως και να το κάνεις, πιθανότατα θα τα βρει τα 2 γκολ. Εξάλλου παίζει με την περσινή χειρότερη ομάδα στα εκτός έδρας, παρότι τερμάτισε στην πρώτη 5αδα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:00
Ζυρίχη – Λωζάνη
Ζυρίχη over 1,5
2.00
Μονό
21:45
Έουπεν – Άντερλεχτ
Άντερλεχτ over 1,5
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις