ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Pick καθαρής νίκης

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Pick καθαρής νίκης

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Pick καθαρής νίκης

Pick καθαρής νίκης

Καλημέρες αγαπημένοι μου κουβανέζοι. Πάει σχεδόν μια εβδομάδα, που έχουμε, να τα πούμε από αυτή τη γωνιά και μου φάνηκε ήδη αιώνας. Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας, με κράτησε για αρκετές μέρες μακριά από τα ποδοσφαιρικά και στοιχηματικά δρώμενα, μακριά από τη στήλη αλλά και τη ζωντανή μας παρέα στο κανάλι μας στο telegram.

Το πρόβλημα ευτυχώς δεν είναι σοβαρό και με την κατάλληλη θεραπεία και απαιτούμενη προσοχή σύντομα θα αποτελέσει μια κακή παρένθεση, το γεγονός όμως, ότι μεγαλώνω και πρέπει, να προσέχω και κυρίως να προβλέπω, θα πρέπει να γίνει οδηγός μου για τα επόμενα χρόνια.

Πριν περάσω όμως στην ανάλυση και εκτίμηση, όσων σας ετοίμασα για σήμερα, θα ήθελα, να μοιραστώ μερικές σκέψεις. Καταρχήν όσο και δυνατός και υγιής μπορεί, να νιώθει κάποιος, σίγουρα δεν είναι ο Superman. Κάποιες φορές το σώμα μας προειδοποιεί για τα επερχόμενα προβλήματα, οπότε καλό θα ήταν, να μην το αγνοούμε και κυρίως, να του συμπεριφερόμαστε με τον ανάλογο σεβασμό και φροντίδα, που του αρμόζει. Κατά τα άλλα βλέπω σιγά σιγά και εγώ τα γεράματα μπροστά μου και μάλλον αρχίσω να αγχώνομαι και να κάνω σκέψεις, οι οποίες μέχρι χθες ήταν εκτός ατζέντας.

Η τελευταία χρονικά πρόταση της στήλης επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της Αταλάντα, αφού κέρδισε άνετα το ματς, αλλά ο Γκατούζο με τις επιλογές του και ο VAR μας στέρησαν το γκολ, που περιμέναμε από τη Νάπολι, για επιβεβαιωθεί και το ωραιότατο 3.50 της πρότασης.

Η Τραμπζονσπόρ δεν επιτρέπει εφησυχασμό

Ξεκινάμε λοιπόν με τη γειτονική Τουρκία, εκεί που η μάχη του τίτλου συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, τέσσερις αγωνιστικές πριν μάθουμε οριστικά τον πρωταθλητή. Καβάλα στο άλογο η Μπασακσεχίρ, που, κακά τα ψέματα, βάση σταθερότητας σε αυτό το μαραθώνιο μάλλον και δίκαια βρίσκεται στη πρώτη θέση με αέρα δύο βαθμών από τη δεύτερη Τραμπζονσπόρ, χωρίς όμως περιθώρια για οποιαδήποτε απώλεια βαθμού ή βαθμών, αφού και η Τραμπζονσπόρ δεν έχει εγκαταλείψει τις όποιες ελπίδες της αναλογούν. Σήμερα το βράδυ υποδέχεται τη Ντενισλισπόρ, με αποκλειστικό σκοπό το τρίποντο. Νομίζω ότι ο προπονητής Μπουρούκ και η ομάδα του διδάχθηκαν πολλά, από τις αμέσως προηγούμενες χρονιές και το τρόπο, που απώλεσαν μεγάλες βαθμολογικές διαφορές αλλά και τίτλους και διαχειρίζονται μέχρι στιγμής άψογα και τη πίεση αλλά και τις δυσκολίες, που παρουσιάζονται ενίοτε. Τη προηγούμενη αγωνιστική, έχοντας και πολλές απουσίες, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0, φιλοξενούμενη της Αντάλιασπορ και σήμερα πρέπει απλά, να αποδείξει την ανωτερότητα της απέναντι σε μια αντίπαλο, που δεν έχει σταυρώσει νίκη από την επανέναρξη και που θα εμφανιστεί με υπηρεσιακό προπονητή, αφού ο Ουγκούν παραιτήθηκε αμέσως μετά την ήττα της ομάδας από την Γκαζιαντέπ.

Πολύ σημαντικές επιστροφές για τους γηπεδούχους αυτές των Βίστσα, Τεκντεμίρ και Άλεξιτς και μόνο πρόβλημα την τιμωρία λόγω καρτών του Επουρεάνου, με τον Πονκ, να παίρνει τη θέση του στην άμυνα.

Οι φιλοξενούμενοι φλερτάρουν έντονα με τις θέσεις του υποβιβασμού, αλλά σήμερα και την ερχόμενη Κυριακή, υποδεχόμενοι τη Τραμπζονσπόρ, δεν πιστεύω, να πάρουν ούτε βαθμό παίζοντας ουσιαστικά τη σωτηρία τους στις τελευταίες δύο αγωνιστικές με την Αλάνιασπορ και την Ανκαραγκουτσού.

Η απλή νίκη της Μπασακσεχίρ προσφέρεται πολύ χαμηλά. Έτσι σήμερα θα ανεβάσω το ρίσκο και θα τη συνδυάσω με λίγα γκολ, σήμα κατατεθέν της γηπεδούχου, αλλά και με την επιλογή να μην σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι. Με την άμυνα της Μπασακσεχίρ να είναι η καλύτερη στο πρωτάθλημα και την επίθεση της Ντενισλισπόρ, με μόλις 29 γκολ, να είναι η τρίτη χειρότερη, βλέπω μια καθαρή νίκη των γηπεδούχων με σκορ 2-0.

Μονό

21:00 Μπασακσεχίρ – Ντενισλισπόρ: 1 & under 3,5 & no goal (2.60)

Ρίσκο

21:00 Μπασακσεχίρ – Ντενισλισπόρ: Ακριβές σκορ 2-0 (7.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις