Μεταγραφές: Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Χάαλαντ;

Μεταγραφές

Πρώτο φαβορί η… Ντόρτμουντ

Ένα από τα πρόσωπα του καλοκαιριού θα είναι ο Νορβηγός σούπερ σταρ, Έρλιγνκ Χάαλαντ, καθώς μετά και τις φετινές επιδόσεις του, πολλές ομάδες θα ήθελαν να είναι μία από τις μεταγραφές που θα επιχειρήσουν το φετινό καλοκαίρι. Βέβαια, μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι αυτή του υψηλόσωμου και με πολύ ταλέντο επιθετικού, καθώς η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν θα τον αφήσει να φύγει… τζάμπα.

Γι’ αυτό άλλωστε, το πρώτο φαβορί για να αγωνίζεται από τη 1 Σεπτεμβρίου ο Νορβηγός είναι η τωρινή ομάδα του. Η Ντόρμουντ έχει υψηλές απαιτήσεις από τις ενδιαφερόμενες ομάδες και κατ’ αυτό το λόγο, η απόδοση να βρίσκεται ο Χάαλαντ στο «Βεστφάλεν» και τη νέα χρονιά είναι στο 1.40.

Πρώτοφαβορί για την μεταγραφή του Νορβηγού είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Οι Άραβες έχουν ως διακαή πόθο την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, φέτος έφτασαν στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιαν. Η μεταγραφή του Χάαλαντ θα εκτοξεύσει το σύνολο του Γκουαρδιόλα, ειδικά μετά και την αποχώρηση του Αγκουέρο για τη Μπαρτσελόνα. Στο 5.00 βρίσκεται η απόδοση μεταγραφής στο Μάντσεστερ.

Σειρά παίρνει η Ρεάλ Μαδρίτης στο 6.50, ενώ η πρώτη διψήφια απόδοση είναι αυτή της Μπαρτσελόνα στο 11.00. Ακολουθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 12.00, η Μπάγερν Μονάχου στο 18.00, καθώς και η Γιουβέντους στο 26.00.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις