Αποδόσεις πρωταθλητή Ελλάδας 2021 – 2022

Αποδόσεις

Παραμένει φαβορί ο Ολυμπιακός

Στις 22 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο να εκκινήσει το πρωτάθλημα της Super League Interwetten για τη χρονιά 2021 – 2022, με τον περσινό πρωταθλητή Ολυμπιακό να παραμένει το φαβορί, κοιτώντας πάντοτε τις αποδόσεις που προσφέρουν οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία κατέκτησε τα δύο τελευταία πρωταθλήματα Ελλάδας, είναι το φαβορί για να φτάσει και σε τρίτη διαδοχική κατάκτηση. Μάλιστα, η διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ είναι αρκετά μεγάλη, μιας και η απόδοση που προσφέρεται η κατάκτηση από τον Ολυμπιακό είναι στο πολύ «φτωχό» 1.30.

Δεύτερο φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ. Πριν την έλευση του Ραζβάν Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη, η απόδοση του «δικεφάλου του βορρά» ήταν στο 7.00. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η επιστροφή του Ρουμάνου τεχνικού, ο ΠΑΟΚ «έπεσε» στο 3.50, ενώ πλέον η απόδοση για να επιστρέψει το πρωτάθλημα στη Βόρεια Ελλάδα είναι στο 4.50.

Από εκεί και πέρα, όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν διψήφιο ποσοστό, κάτι που αντικατοπτρίζει πλήρως της διαφορά Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ από τους υπόλοιπους διεκδικητές του πρωταθλήματος. Τρίτο φαβορί είναι η ΑΕΚ, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 15.00 για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Άρης βρίσκεται σε απόδοση 50.00, ενώ ο Παναθηναϊκός σε απόδοση 75.00.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις