Γκάουσμαν εσύ σούπερ σταρ

Προγνωστικά MLB

Σαν Φραντσισκο Τζάιαντς vs Πίτσμπουργκ Πάιρετς

Καλημέρα σε όλους. Άλλη μία εξαιρετική μέρα προσθέσαμε χθες με το 4/4 που κάναμε, καθώς οι Άστρος μας δικαίωσαν κερδίζοντας 7-3 τους τραγικούς φέτος Ρέιντζερς. Την περίοδο των διακοπών έχουμε 14/17 προτάσεις και ευελπιστούμε σήμερα στα προγνωστικά MLB να μεγαλώσουμε το σερί στην αναμέτρηση των Τζάιαντς με τους Πάιρετς.

Δεύτερο παιχνίδι της σειράς στο Σαν Φραντσίσκο. Οι Τζάιαντς υπέστησαν ήττα σοκ με 4-6 χάρη στο καταστροφικό 7ο inning που έκανε ο Ντομινίκ Λεόνε, που πέρασε στο παιχνίδι μόνο για το 7ο inning, αφού έδωσε τρία ξεκούραστα run στους Πάιρετς. Σήμερα δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια απώλειας νικών, γι’ αυτό επιστρατεύεται ίσως ο κορυφαίος πίτσερ της κατηγορίας, ο Κέβιν Γκάουσμαν. Ο Γκάουσμαν όταν ξεκινάει δίνει μόλις 1,83 run εντός έδρας. Οι Πάιρετς τον συνάντησαν στις 14 Μαϊου και πήραν μόλις ένα run, ενώ ο Γκάουσμαν τους υποχρέωσε σε 12 strike out.

Από την άλλη, ξεκινάει για τους Πάιρετς ο Γουίλ Κρόου. Ο εν λόγω πίτσερ δίνει 6,67 run ανά παιχνίδι, νούμερο απαγορευτικό για ομάδα που θέλει να διεκδικήσει το παιχνίδι.

Εκτίμηση: Η επίθεση των Τζάιαντς σε συνδυασμό με τα τραγικά νούμερα του Κρόου μας οδηγούν στο συμπέρασμα να εμπιστευτούμε τους Τζάιαντς, οι οποίοι θα βάλουν στην αναμέτρηση τον καλύτερο πίτσερ της. Καθαρή (και με χάντικαπ) νίκη των Τζάιαντς, καθώς και μία combo επιλογή στα προγνωστικά MLB σήμερα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
04:05
Τζάιαντς - Πάιρετς
1
1.45
Μονό
04:05
Τζάιαντς - Πάιρετς
Να σημειώσουν και οι δύο ομάδες 2 ή περισσότερα run
1.65
Μονό
04:05
Τζάιαντς - Πάιρετς
1 (-1.5)
1.78
Μονό
04:05
Τζάιαντς - Πάιρετς
1 (-1,5) & over 7,5 run αγώνα
2.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις