Ανακοίνωσε τον Σάντσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

αποδόσεις

Τέταρτο φαβορί για πρωτάθλημα η Γιουνάιτεντ

Μεταγραφή που «τάραξε» τα νερά της Premier League και προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση. Δυνάμωσαν οι «Κόκκινοι Διάβολοι» και εάν κοιτάξει κανείς τις αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι το τέταρτο φαβορί.

Και τυπικά παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Τζέιντον Σάντσο, καθώς ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Άγγλου ακραίου επιθετικού από την Ντόρτμουντ. Οι δύο σύλλογοι είχαν φτάσει σε συμφωνία για τη μεταγραφή του παίκτη, ενώ η Μπορούσια είχε γνωστοποιήσει ότι η Γιουνάιτεντ θα κατέβαλε 85 εκατομμύρια ευρώ για τον 21 ετών άσο.

Αποδόσεις κατάκτησης Premier League

Πρώτο φαβορί παραμένει βέβαια η Μάντσεστερ Σίτι, στο πολύ «φτωχό» 1.65. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι μια πραγματική υπερδύναμη, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα, τόσο από τους τίτλους της τα τελευταία χρόνια, όσο και λόγω των αποδόσεων για την κατάκτηση της Premier League.

Στη δεύτερη θέση των φαβορί έρχονται δύο ομάδες. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι και η πρώην πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λίβερπουλ, προσφέρονται σε απόδοση 6.00 για να πάρουν τον πολυπόθητο τίτλο και να εκθρονίσουν την Μάντσεστερ Σίτι τον Μάιο του 2020.

Με τη μεταγραφή του Σάντσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόσθεσε κι άλλη ποιότητα στο ρόστερ της και πλέον η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προσφέρεται σε απόδοση 7.00.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις