«Γεμάτη» πρεμιέρα

Προγνωστικά

Καλημέρα σε όλους. Όσο κι αν πολλοί θεωρούν το καλοκαίρι στοιχηματικά «άδειο», για μένα είναι μια εποχή που στατιστικά μου έχει αποφέρει περισσότερες επιτυχίες από ότι τον χειμώνα. Τα προκριματικά των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και φέτος με την είσοδο του Conference League στις επιλογές μας, η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον. Θα ξεκινήσουμε σιγά – σιγά με προγνωστικά από δύο σημερινά παιχνίδια για τον 2ο προκριματικό του Champions League.

Επιτέλους επιστρέφει ο κόσμος στα γήπεδα της Ελλάδας ύστερα από 1,5 χρόνο κεκλεισμένων των θυρών. Η αρχή θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Νέφτσι Μπακού. Καλό πρόσωπο έδειξαν οι «Πειραιώτες» στα φιλικά τους με εξαίρεση την αμυντική τους λειτουργία στο παιχνίδι με τον Άρη. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να είχαν ηττηθεί αλλά ήταν τυχεροί. Στόχος τους η πρόκριση στους ομίλους. Η Νέφτσι δεν νομίζω να είναι ικανή να σταθεί εμπόδιο, πόσο μάλλον σε ένα γεμάτο «Καραϊσκάκης» μετά από τόσο καιρό. Ο Ολυμπιακός αν κάνει τα ίδια λάθη με τον Άρη ίσως δεχτεί κάποιο γκολ, αλλά περιμένω τους παίκτες τους Μαρτίνς πιο σοβαρούς και τους Αζέρους πιο προσεκτικούς χωρίς διάθεση για ρίσκα. 

Δεν τους βλέπω πάντως να αντέχουν ούτε για ένα ημίχρονο καθώς είναι σαφώς πιο υποδεέστερη ομάδα από τους «Ερυθρόλευκους» και τους περιμένω να πιέσουν από νωρίς. Επίσης, ο Ραντζέλοβιτς στα φιλικά έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και αν ξεκινήσει από τον el professor είναι πολύ πιθανό να σκοράρει.

Σουηδία πάμε τώρα και στο παιχνίδι της Μάλμε με την Ελσίνκι. Η Μάλμε προκρίθηκε απροσδόκητα δύσκολα απέναντι στην Ρίγα. Στο πρωτάθλημα είναι 1η με παιχνίδι λιγότερο. Μια ομάδα που από την μέση και μπροστά είναι πολύ ικανή αλλά πίσω μπάζει αρκετά. Είναι το φαβορί απέναντι στους Φινλανδούς, μένει να το αποδείξει. Η Ελσίνκι πέρασε αέρας από την σειρά με την Μπούντουσνοστ και πολύ πειστικά. Στο πρωτάθλημα πλήρωσε το ροτέσιον του προπονητή της και έχασε από την Ούλου. Παρ’όλα αυτά παραμένει άνετα σχετικά στην 1η θέση της κατηγορίας της. Παρόμοια με τους Σουηδούς από την μέση και μπροστά πετάει φωτιές. Φαβορί η Μάλμε αλλά δεν θα μπλέξουμε με σημεία όταν το over βρίσκεται στο λαχταριστό 2.00.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
20:00
Μάλμε – Ελσίνκι
Over 2,5
2.00
Μονό
22:00
Ολυμπιακός – Νέφτσι Μπακού
1/1 & no goal
2.15
Μονό
22:00
Ολυμπιακός – Νέφτσι Μπακού
1/1 & over 1,5
1.80
Μονό
22:00
Ολυμπιακός – Νέφτσι Μπακού
Να σκοράρει: Λ. Ραντζέλοβιτς
2.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις