Τρόποι να παίξεις στοίχημα υπάρχουν πολλοί. Από μονά και παρολί, μέχρι συστήματα. Λιγότεροι είναι οι τρόποι για να αυξήσει κανείς τις πιθανότητες κέρδους. Κατά κοινή ομολογία, ο πιο «σωστός» είναι ο στοιχηματισμός σε μονά. Όμως, και τα παρολί με ζητούμενα έχουν περισσότερες πιθανότητες με το μέρος τους ενώ επίσης καλύπτουν και την «απαίτηση» για περισσότερα κέρδη. Ένα απ’ αυτά τα συστήματα είναι το trixie, ίσως το πιο δημοφιλές μεταξύ των παικτών.

Τι είναι το trixie

Το trixie, αποτελείται από τρία παιχνίδια, και τέσσερις στήλες. Δε συμπεριλαμβάνει τα μονά, παρά μόνο τις τρεις πιθανές δυάδες αλλά ασφαλώς και την τριάδα. Απαραίτητη προϋπόθεση να διαλέξει κανείς το συγκεκριμένο σύστημα, είναι το ύψος των αποδόσεων που έχει επιλέξει, το οποίο θα πρέπει να είναι τουλάχιστον στο 2.00 για κάθε μια από τις επιλογές, όπως θα δούμε στο πιο κάτω παράδειγμα.

To trixie στην πράξη

Έστω πως οι τρεις επιλογές μας είναι όλες της τάξης του 2.00, της ελάχιστης τιμής όπως αναφέρθηκε όταν διαλέγουμε το trixie. Αν υποθέσουμε πως για κάθε στήλη δαπανήσαμε 10 μονάδες, αυτό πρακτικά σημαίνει πως πληρώσαμε 40 μονάδες για ολόκληρο το δελτίο.

Αν επαληθευθούν όλες οι επιλογές μας, αυτό συνεπάγεται 200 μονάδες επιστροφή ή αλλιώς 160 μονάδες κέρδος. 40 μονάδες απ’ την κάθε δυάδα και 80 απ’ την τριάδα.

Αν επαληθευθούν οι δύο απ’ τις τρεις επιλογές μας, θα έχουμε επιστροφή 40 μονάδων, δηλαδή κανένα κέρδος, παρά μόνο επιστροφή του stake.

Φυσικά, με μία ή καμία επιλογή σωστή, δεν υπάρχει επιστροφή.

Τι θα γινόταν όμως αν επιλέγαμε να παίξουμε το συγκεκριμένο δελτίο ως παρολί με πολλαπλασιαστή 40 μονάδων και ήταν όλες σωστές; Σε αυτή την περίπτωση, θα υπήρχαν 320 μονάδες επιστροφών ή αλλιώς, 280 μονάδες κέρδος.

Συμπεράσματα

Δύο τα συμπεράσματα που βγαίνουν απ’ το παραπάνω παράδειγμα. Πρώτον, δε συμφέρει η επιλογή του trixie σε τιμές μικρότερες του 2.00 καθώς σε περίπτωση δύο επαληθεύσεων, δεν έχουμε καν επιστροφή του stake.

Δεύτερον, σε περίπτωση τριών σωστών επιλογών, κι αν είχαμε δαπανήσει το ίδιο ποσό για παρολί και όχι ζητούμενα, το κέρδος θα ήταν σαφώς μεγαλύτερο.

Πλεονεκτήματα

Μπορεί το trixie να αποφέρει μικρότερο κέρδος σε περίπτωση πλήρους επαλήθευσης των επιλογών μας, όμως πόσο συχνά μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο όταν για παράδειγμα ο μέσος όρος των αποδόσεών μας είναι γύρω απ’ το 3.00 ή και παραπάνω; Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο -απλό- σύστημα είναι να παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια, καθώς επιλογές σε μεγαλύτερες τιμές συνεπάγονται και αυξημένο ρίσκο.

Σύνηθες παιχνίδι σε trixie

Οι αγορές που επιλέγονται πιο συχνά στα δελτία trixie, είναι αυτές των outsiders. Αν για παράδειγμα η μελέτη έχει «βγάλει» τρεις κόντρες των φαβορί, το trixie είναι ο πλέον κατάλληλος τρόπος προκειμένου να παιχθούν. Και όταν λέμε κόντρα, τις περισσότερες φορές εννοούμε τιμές άνω του τριπλασιασμού.

Ακόμα ένας συνδυασμός που συναντάται πολλές φορές, είναι αυτός των τριών ισοπαλιών σε ένα δελτίο. Και εδώ οι αποδόσεις είναι γύρω και τις περισσότερες φορές πάνω του 3.00.

Και από εδώ φαίνεται πως το ενδεδειγμένο εύρος τιμών είναι πέριξ ή και άνω του 3.00 και ΠΟΤΕ κάτω του 2.00.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;

Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook

Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Koubanezos.gr στο Youtube

Follow το Koubanezos.gr στο Twitter

Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram

Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook