Με under στην Eliteserien

Γκολ

Έξοδος κινδύνου για τη Μποντό

Καλημέρα Κουβανεζόπαιδα, εκεί που έκανα (και κάνω ακόμα) τις διακοπές μου, έπεσε το μάτι μου, όχι εκεί που νομίζετε, αλλά στην 13η αγωνιστική της Eliteserien. Ύποπτο και επίφοβο παιχνίδι για τους πρωταθλητές Νορβηγίας αλλά θα ρισκάρω με ματιές στα γκολ.

Μία ζέστη μια κρύο για τους οπαδούς της Σάρπσμποργκ, μετά την νίκη με 1-0 επί της Μόλντε, το χαμόγελο στα χείλη των φίλων της ομάδας δεν κράτησε για πολύ, καθώς ηττήθηκαν από την Σάντεφιόρντ με 2-0 εκτός έδρας, αποτέλεσμα που την άφησε στην 12η θέση με 12 βαθμούς. Εντός έδρας αποδεικνύεται όχι και τόσο soft η ομάδα του Λαρς Μποχίνεν, καθώς στις 5 αναμετρήσεις της έχει 1-2-2 και 4/5 under 2,5, παίζοντας δυνατό και αμυντικογενές ποδόσφαιρο.

Τέλος από νωρίς οι βλέψεις για υψηλές ευρωπαϊκές πτήσεις για την Μποντό Γκλιμτ, που αποκλείστηκε στα προκριματικά του Champions League από την Λέγκια Βαρσοβίας με συνολικό σκορ 5-2 και θα δοκιμάσει την τύχη της στο Κόνφερενς Λιγκ απέναντι στην Ισλανδική Βαλούρ σε μια εβδομάδα περίπου. Στα εγχώρια τώρα, η ομάδα του Κγιέτιλ Κνούτσεν έκανε μια μικρή κοιλιά, αγνοώντας τη νίκη εδώ και 2 αγωνιστικές και πλέον είναι 2η με 24 βαθμούς και 5 πίσω από τη Μόλντε. Κάκιστη φέτος οι κιτρινόμαυροι μακριά από το γήπεδο τους, με μόλις 2 νίκες και 1 ισοπαλία σε 6 παιχνίδια με 5/6 under 2,5. Πρόβλημα για το Νορβηγό τεχνικό μεσοεπιθετικά, καθώς δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Περναμπούκο, Σολμπάκεν και Σόρλι.

Εκτίμηση: Με μια γηπεδούχο που παίζει γενικά πολύ κλειστά σε όλα της τα ματς και μια αποψιλωμένη επιθετικά φιλοξενούμενη με περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της, που θα αυξηθούν τις επόμενες μέρες, το χέρι μου πάει στο απλό όριο του under όσο, παρότι γενικώς η πορεία μου ζητάει γκολ στους αγώνες.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:00
Σάρπσμποργκ - Μποντό Γκλιμτ
Under 2,5
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις