Ευρώπη: Η ώρα των ελληνικών ομάδων, αποδόσεις πρόκρισης

Ευρώπη

Στα εύκολα ο Ολυμπιακός, δύσκολα για τον Άρη

Η στιγμή για τις μάχες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη και στα προκριματικά του UEFA Champions League, καθώς και του UEFA Conference League, έφτασε. Την Τετάρτη ρίχνεται πρώτος στις ευρωπαϊκές ομάδες ο Ολυμπιακός, ενώ την Πέμπτη έρχεται η σειρά τόσο της ΑΕΚ, όσο και του Άρη.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ είναι τα φαβορί στα ζευγάρια τους κόντρα σε Νέφτσι Μπακού και Βέλεζ Μόσταρ αντίστοιχα, ενώ για τον Άρη είναι πιο δύσκολο το έργο κόντρα στην Αστάνα από το Καζακστάν.

Ευρώπη – Ολυμπιακός

Την Τετάρτη 21 Ιουλίου και ώρα 22:00, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τη Νέφτσι Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν. Οι αποδόσεις του αγώνα, καθώς και οι αποδόσεις πρόκρισης δείχνουν ξεκάθαρα ποια ομάδα είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση και δεν είναι άλλη από τον Ολυμπιακό.

Η νίκη των «ερυθρόλευκων» την Τετάρτη προσφέρεται σε απόδοση 1.16, με την ισοπαλία να βρίσκεται σε απόδοση 7.40 και το διπλό της Νέφτσι στο 19.00 (!). Όσον αφορά τις αποδόσεις πρόκρισης, ο Ολυμπιακός προσφέρεται στο πολύ «φτωχό» 1.06, ενώ η Νέφτσι σε απόδοση 9.75.

Ευρώπη – Άρης & ΑΕΚ

Την Πέμπτη 22 Ιουλίου σειρά παίρνουν ο Άρης και η ΑΕΚ. Ξεκινώντας από το πρώτο χρονικά παιχνίδι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ταξιδέψει στο Καζακστάν για να αντιμετωπίσει την Αστάνα στις 16:00. Δεν θα έχει εύκολο έργο, όπως ομολογούν άλλωστε και οι αποδόσεις.

Ο άσος της Αστάνα προσφέρεται σε απόδοση 2.05, η ισοπαλία στο 3.25, ενώ το διπλό των «κιτρινόμαυρων» σε απόδοση 3.95. Πιο μοιρασμένες οι αποδόσεις πρόκρισης, με την Αστάνα να βρίσκεται στο 1.87 και τον Άρη στο 1.95.

Τον ευρωπαϊκό χορό κλείνει την ίδια ημέρα η ΑΕΚ, η οποία στις 19:00 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Βέλεζ Μόσταρ. Πιο εύκολη η κατάσταση για την «Ένωση», της οποίας η επικράτηση προσφέρεται σε απόδοση 1.80. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.55, ενώ ο άσος της Βέλεζ σε απόδοση 4.20.

Όσον αφορά τις αποδόσεις πρόκρισης στο ζευγάρι, η κατάσταση είναι πιο ξεκάθαρη. Μεγάλο φαβορί η ΑΕΚ, η οποία δίνεται σε απόδοση 1.14, ενώ η πρόκριση της Βέλεζ βρίσκεται στο 5.30.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις