Τριπλή στήριξη στο Τορόντο

Προγνωστικά MLB

Τορόντο Μπλου Τζέης vs Τέξας Ρέιντζερς

Καλημέρα σε όλους. Σε ρυθμούς διακοπών πλέον αφού η φετινή χρονιά ήταν εξαιρετική με θετικό πρόσημο και στα δύο Tipster’s League που προηγήθηκαν. Πλέον μέχρι τη πρώτη του Σεπτέμβρη οι επιλογές μας θα είναι λίγες και καλές. Σήμερα στα προγνωστικά MLB θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση του Τορόντο.

Οι Ρέιντζερς στο πρώτο μισό που μας πέρασε ήταν μία από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Δύσκολο το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, καθώς πηγαίνει βόρεια για να αντιμετωπίσει τους Μπλου Τζέης. Η ομάδα από το Τορόντο έχει τον κορυφαίο παίκτη σε home run στην κατηγορία, τον Βλάντιμιρ Γκερέρο Τζούνιορ. Ακόμη διαθέτει στις τάξεις της τους Μπο Μπίσετ και Μάρκους Σεμιέν, οι οποίοι είναι εξίσου εξαιρετικοί. Για τους Ρέιντζερς στο ανάχωμα θα είναι ο Λάιλς ,ένας μέτριος πίτσερ, ο οποίος δεν έχει καλά νούμερα φέτος.

Εκτίμηση: Οι γηπεδούχοι θα ξεκινήσουν με πίτσερ τον Ρόμπι Ρέι, ο οποίος από τον Ιούνιο μέχρι τώρα έχει ρεκόρ 5-2 και δέχεται μόλις 2,43 run σε αυτό το διάστημα. Με βάση την ποιότητα των Μπλου Τζέης στους hitters και την ανωτερότητα του Ρέι έναντι του Λάιλς, στα προγνωστικά MLB θα πάμε με την καθαρή (αλλά και με χάντικαπ) νίκη των γηπεδούχων και σε ένα combo σε εξαιρετική απόδοση.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
02:07
Μπλου Τζέης - Ρέιντζερς
1
1.50
Μονό
02:07
Μπλου Τζέης - Ρέιντζερς
1 (-1.5)
1.83
Μονό
02:07
Μπλου Τζέης - Ρέιντζερς
1 & Μπλου Τζέης over 4,5 run
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις