Η Ιταλία πήρε το Euro και ο La Bandiera το Euro προβλέψεων

Η Ιταλία πήρε το Euro και ο La Bandiera το Euro προβλέψεων

Το Euro 2020 ολοκληρώθηκε με πανάξια νικήτρια την Ιταλία. Η ομάδα του Μαντσίνι άξιζε το τρόπαιο και το κέρδισε. Κατά την διάρκεια όμως της διοργάνωσης οι φίλοι του koubanezos.gr είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα τουρνουά προβλέψεων, μέσω της λίγκας που δημιουργήθηκε στην ιστοσελίδα predictthefootball.com

Μπορείτε να δείτε την λίγκα εδώ

 Οι όροι του παιχνιδιού

Στην λίγκα του koubanezos.gr είχαν συμμετοχή ογδόντα δύο άτομα τα οποία έδιναν τις προβλέψεις τους για το τελικό σκορ κάθε αγώνα και κέρδιζαν πόντους.

Εάν κάποιος έβρισκε τον νικητή έπαιρνε έναν πόντο. Εάν κάποιος έβρισκε το ακριβές σκορ σε παιχνίδι που είχε νικητή κέρδιζε τρείς πόντους. Στην περίπτωση της ισοπαλίας τα πράγματα άλλαζαν. Εκεί όποιος προέβλεπε την ισοπαλία κέρδιζε τρείς πόντους και όποιος έβρισκε το ακριβές σκορ της ισοπαλίας έπαιρνε πέντε. Επιπλέον, εάν το ακριβές σκορ είχε προβλεφθεί από λιγότερο του 5% των παικτών, τότε οι πόντοι αυξάνονταν.

 Η πρώτη θέση ήρθε από μέσα 

Συμμετοχή είχαν αρκετά άτομα που γράφουν στον Κουβανέζο κι έτσι οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος από εμάς ήταν κάπως αυξημένες. Παρακολουθώντας λοιπόν όλη την διοργάνωση και αλλάζοντας συχνά την εκάστοτε πρόβλεψη μου κατάφερα να κερδίσω το τουρνουά. Η «μάχη» κρίθηκε στον αγώνα της Ελβετίας με την Ισπανία, όπου πρόβλεψα το 1-1, σκορ που προέβλεψε ποσοστό λιγότερο από 5% κι έτσι οι πόντοι που πήρα ήταν επτά.

 Tipsters League: Η σεζόν έκλεισε με θετικό πρόσημο

Οι προβλέψεις μου για το Euro 2020 δεν ήταν πολλές, όμως ήταν σταθερές μέχρι να φτάσουμε στα παιχνίδια που καίνε. Δώδεκα προτάσεις, επτά πέρασαν, 58,3% επιτυχημένες προβλέψεις και 57,5 μονάδες κέρδος. Πρώτο τουρνουά λοιπόν με προβλέψεις και το πρόσημο είναι θετικό.

 

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με το Euro 2020 και οι στήλες θα ξεκινήσουν ξανά όταν ξεκινήσει και το Ιταλικό πρωτάθλημα. Έως τότε θα αρθρογραφώ στο σάιτ σχετικά με μεταγραφικά νέα και αλλαγές τακτικών στις ομάδες της Serie A.

 

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις