Τελικός με ειδικά από 1.87 έως 3.05

Τελικός με ειδικά από 1.87 έως 3.05

Με… σκορ 2-2-2 (κερδισμένα – push – χαμένα) έκλεισε ο ημιτελικός ανάμεσα σε Αγγλία και Δανία, με κέρδος βάσει μονάδων και θα μπορούσε και καλύτερα αν ο Ντάνι Μάκελι, αφού… μακέλεψε τους Δανούς, έδινε νωρίτερα το πέναλτι (χεχε).

Γενικώς το Euro πήγε πολύ καλά στοιχηματικά για τη στήλη: 61 στα 143 εύστοχα picks ως τώρα (42,7%) με κέρδος 346,52 units και return 21,6%, κυρίως λόγω των καλών, και συχνά μεγάλων, αποδόσεων. Εκκρεμούν βέβαια και μερικά μακροχρόνια που θα κλείσουν απόψε.

https://twitter.com/nbozionelosgr/status/1412888234225508353


Αγγλία και Ιταλία συνθέτουν το φετινό ζευγάρι του τελικού του Euro 2020 στο Λονδίνο, σε ένα τουρνουά που… απειλεί, με επτά παρατάσεις, τα Μουντιάλ του 1990 και του 2014 (είχαν από οκτώ). Ένα τουρνουά που γράφει ήδη ιστορία με 11 αυτογκόλ (!) και μόλις ένα γκολ με φάουλ, αυτό του Ντάμσγκορντ στον ημιτελικό…

Από τα αμέτρητα tips (όλα, κάνοντας κλικ εδώ) δεσπόζουν τα εξής:

  • ➡️ Αήττητη εδώ και 33 σερί ματς η Ιταλία (27-6-0) και… κυνηγάν το παγκόσμιο ρεκόρ των Ισπανίας και Βραζιλίας (από 35).
  • ➡️ Ουδέποτε η Ιταλία έβαλε πάνω από 12 γκολ, ως φέτος, σε τελική φάση Μουντιάλ ή Euro.
  • ➡️ Οι Αγγλοι συνολικά μετρούν γκολ 12-3 γκολ στο τουρνουά, έχοντας κατά μέσο όρο 1,86 xGoals
  • ➡️ Η Αγγλία παραμένει αήττητη σε τελική φάση στο «Γουέμπλεϊ», σε 15 ματς πλέον (8-7-0), λογίζονται βεβαίως ως ισοπαλίες οι νίκες της σε παράταση και πέναλτι.
  • ➡️ Στα μεταξύ τους, σε τελικές φάσεις (Μουντιάλ και Euro) οι «ατζούρι» είναι αήττητοι με 3-1-0, σε επίσημα μετρούν 5-2-1 με μόνη αγγλική νίκη τον Νοέμβριο του… 1977.
  • ➡️ 6/15 τελικούς Euro κρίθηκαν μετά το 90λεπτο, μόνο ένας στα πέναλτι.

Τελικός Euro 2020. Προγνωστικά

💰 Από τη μια το… αλώβητο σε τελική φάση «Γουέμπλεϊ». Από την άλλη η Ιταλία των 33 αγώνων χωρίς ήττα. Αναμέτρηση (ως είδατε κι από την αναφορά στα xGoals) ανάμεσα σε δύο ομάδες με παραγωγικές, ως προς το γκολ, φάσεις και με καλές έως πολύ καλές άμυνες.

Τελικός με ειδικά από 1.87 έως 3.05

Ε, συν… ο Πανένκα και τα 45 χρόνια χωρίς να κριθεί στα πέναλτι ο τελικός, νομίζω κάπου εκεί κλίνουμε οι περισσότεροι. Και δεν βγάζω τον εαυτό μου από τον… ντορβά, ενάντια στο διαιτητικό παρασκήνιο που κυριάρχησε και στην Ιταλία. Από την άλλη βέβαια, κάτι τόσο «προφανές» συχνά στον αθλητισμό διαψεύδεται. Διότι ο αθλητισμός είναι απρόβλεπτος.

Έχω την αίσθηση λοιπόν ότι ξεκινάει από το 1-1 ο τελικός, το ασιατικό over 2 σε καλύπτει σε τυχόν… μούφα ματς αλλά, και πάλι, ως είδαμε στο φετινό τουρνουά, γκολ μπαίνουν με ευκολία ακόμη και σε κακά παιχνίδια. Αλλωστε οι Αγγλοι έχουν ήδη κάνει ρεκόρ με 9/12 γκολ τους να μπαίνουν από κεφαλιές ενώ η Ιταλία έχει ήδη έξι διαφορετικούς σκόρερ. Κοντολογίς, τρόπους βρίσκουν. Εστω δύο να μπουν, παίρνουμε πίσω τα λεφτουδάκια μας, δεν είμαι και τόσο fan για goal/goal πάντως (κι ας το θεωρώ πιθανό), μάλιστα έχει να εμφανιστεί από το 2000 σε τελικό (Γαλλία – Ιταλία, τότε).

Ετερη επιλογή, και ενάντια στο ότι περιμένουμε ένα προσεκτικό ματς, ένα ματς σκακιέρα, το early γκολ, άλλωστε τι ως το 37:00 που είναι το line (κι ανέβηκε από το χθεσινό 34:00 χωρίς να αλλάξει η τιμή), τι ημίχρονο. Έτσι, να ανάψουν λίγο τα αίματα. Οι Αγγλοι έχουν αιφνιδιάσει πιο συχνά ως τώρα στο Euro αλλά δεν λέει και κάτι.

Τελικός με ειδικά από 1.87 έως 3.05

Πάντως, με 140 γκολ ως τώρα στο Euro (τα 7 στην παράταση) κυριαρχεί το ότι στα δεύτερα ημίχρονα μπαίνουν περισσότερα. Το λένε και οι αριθμοί, καλά το θυμάμαι βέβαια: 51 μπήκαν ως την ανάπαυλα και 82 στο 2ο 25λεπτο. Το bet builder του μέχρι ένα γκολ στο πρώτο και τουλάχιστον δύο τελικό, δεν πληρώνει κι άσχημα…

Να καλύψω το μακροχρόνιο του 12.00 για κατάκτηση από την Ιταλία, δεν το έκανα. Και αυτό διότι, ως είδατε ένα μήνα τώρα, το Euro ήταν το καλύτερο τουρνουά μου στοιχηματικά μετά το Μουντιάλ του 2006. Αν και δεν έχω καλό feeling, το αφήνω. Οπως με την Πορτογαλία το ’16 (για όσους θυμάστε…).

https://twitter.com/nbozionelosgr/status/1413253631072247814

Σε πιο ειδικά, αν και… του φαινόταν του τουρνουά ότι δεν έβγαιναν εύκολα κάρτες, τούτο γενικά ίσχυσε αλλά σε αρκετά ματς ο αριθμός αυξήθηκε στο τελευταίο ημίωρο τον αγώνων. Δύσκολα ο Κάιπερς θα χάσει τον έλεγχο, σχεδόν διπλασιάζει το σύνολο 3-4 καρτών αλλά το να βγουν περισσότερες μετά την ανάπαυλα, δεν το βρήκα πουθενά. Ως 4, έστω, μας κάνει.

Για αυτογκόλ, να την πω τη μ@λ@κ!@ μου, με 10 σε 48 ματς λέω μέσα μου, άστο για τον τελικό, βαρβάτο θα είναι. Και το έβαλε, 11ο (!) στο φετινό τουρνουά, ο Κιάερ με τη Δανία κόντρα στην Αγγλία, ματς όπου μπήκε και το μοναδικό γκολ-φάουλ ως τώρα στο Euro: στο 9άρι και τα δύο. Απλή αναφορά. Αν έχετε έμπνευση, ρίξτε τα.

Επίσης, ως ανέφερα και στο τελευταίο άρθρο, τούτο το Euro μου θυμίζει πολύ το Μουντιάλ του ’90, τότε όμως η Ιταλία και η Αγγλία αποκλείστηκαν στα ημιτελικά, και οι δύο στα πέναλτι, από Αργεντινή και (Δυτική, ακόμη) Γερμανία και στον τελικό η διαιτησία έκανε τη… δουλειά της χαρίζοντας στη «μάνσαφτ» το τρόπαιο. Το κλάμα του Μαραντόνα εκείνο το βράδυ, δεν το ξέχασα ποτέ…

Τελικός με ειδικά από 1.87 έως 3.05

Ωστόσο, όχι, η διαιτησία δεν έσπρωξε την Αγγλία ως εδώ, της χάρισε την πρόκριση με τη Δανία ή, έστω, διαμόρφωσε συνθήκες πρόκρισης. Και ως εκεί. Ο Κάιπερς δεν είναι κακός διαιτητής, ίσα ίσα. Και στην εποχή του VAR, γίνονται λάθη προφανώς αλλά δεν νομίζω να κλείσει τα μάτια σε π.χ. μια ανατροπή του Ιμόμπιλε μέσα στην περιοχή. Κάρτες γενικώς στο Euro δύσκολα έβγαιναν, αν θέλετε κάτι… διαιτητικό, το πέναλτι φυσικά. Που και αυτό έχει χρόνια να… εμφανιστεί σε τελικό Euro: από το 1996 και το εύστοχο χτύπημα του Πάτρικ Μπέργκερ στον τελικό με τη Γερμανία. Πού; Μα στο… «Γουέμπλεϊ» (ωραία συγκυρία, ε;).

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα υπόλοιπα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο FootballBet.gr

✍️ Σύνοψις. Ασιατικό βάλαμε, με τα λεπτά παίξαμε, combo βάλαμε, κάρτες βάλαμε, ειδικό βάλαμε, νομίζω είμαστε ΟΚ για τον τελικό. δεν μου βγήκε κάτι στα φάουλ (ίσως το over 21,5 αλλά δίνει μόνο 1.67), στην κατοχή μπάλας (ζαριά είναι) και στις τελικές στην εστία (στο 2.00 το over 8,5 που εντέλει άφησα εκτός παιχνιδιού). Ακόμη και το γκολ με κεφαλιά, στο 3άρι, σκέφτηκα (το κάνουν συχνά οι Αγγλοι) αλλά και πάλι κάτι με χαλάει.

Κι αν δείτε τα σημεία, πρακτικά δεν πήρα θέση για κατάκτηση… Και δεν πήρα εξαιτίας… αυτού:

Τελικός με ειδικά από 1.87 έως 3.05

Είναι η απίστευτη χαμένη φάση της Γερμανίας στο ματς με την Αγγλία, με το σκορ στο 1-0 ακόμη. Ο Τόμας Μίλερ ελίσσεται φανταστικά, πλασάρει ιδανικά, η μπάλα πάει στα δίχτα αλλά σαν κάποιος να την… έσπρωξε τόσο ώστε να φύγει άουτ. Κι επειδή με τον μεγαλοδύναμο δεν τα βάζω, επειδή προφανώς Αγγλία έχει παίξει, μένει να δούμε ποιος θα βγει δικαιωμένος απόψε…


ΥΓ. Η επάνοδος, μετά από σχεδόν επτά χρόνια, στο «μαγαζί» της King Bet, που θεωρώ «σπίτι» μου, δεν έμελλε να κρατήσει πολύ. Δύο λόγοι (πολύ) ευχάριστοι με οδηγούν αφενός στην αποχώρηση, αφετέρου σε (προσωπική και επαγγελματική) αλλαγή που θυμίζει, μεταξύ μας, κάτι από… 1981. Περισσότερα εντός του πλήρους άρθρου. Ευχαριστίες και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού. Για τα δικά μας, εδώ, του koubanezos.gr, θα τα πούμε μέσα στην εβδομάδα…

Κάρτες
22:00
Ιταλία – Αγγλία
Σύνολο καρτών 3-4
1.95
BET: 12 units
Early goal
22:00
Ιταλία – Αγγλία
Γκολ ως το 37:00
1.87
BET: 18 units
Ασιατικό
22:00
Ιταλία – Αγγλία
Over 2 AH
2.02
BET: 30 units
Combo
22:00
Ιταλία – Αγγλία
Under 1,5 στο 1ο ημίχ. / over 1,5 τελ.
2.33
BET: 30 units
Special bet
22:00
Ιταλία – Αγγλία
Καταλογισμός πέναλτι
3.05
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις