Μέχρι και 9.75 στον τελικό του «Γουέμπλεϊ»

Euro 2020

Δίκαια στον τελικό του Euro 2020

Ιταλία και Αγγλία αποτελούν τις κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες του Euro 2020. Δίκαια έφτασαν ως εδώ, παρά ορισμένα… περίεργα σφυρίγματα, όπως αυτό του ημιτελικού των Άγγλων με τους Δανούς. Το πέναλτι που υποδείχθηκε στην παράταση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, απόλυτα δικαιολογημένα, ωστόσο οι οικοδέσποινες είθισται να βοηθιούνται λίγο.

Το πρώτο τρόπαιο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 κυνηγούν οι Ιταλοί, και συνάμα το δεύτερο Euro μετά το μακρινό 1968. Αντίθετα, οι Άγγλοι βρίσκονται σε τελικό έπειτα από 55 (!) χρόνια, τότε που κατέκτησαν και το μοναδικό τους τρόπαιο, το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν έχουν φτάσει ΠΟΤΕ στο τέρμα του δρόμου σε Euro. Ιt’s coming home κατά τα άλλα…

Ανάλυση τελικού Euro 2020

Αν ο Μαντσίνι δε βρει τρόπο να διασπάσει την πίεση ψηλά που θα ασκήσουν οι Άγγλοι, δύσκολα το τρόπαιο θα φύγει για Ρώμη. Επίσης, ο Ιταλός τεχνικός πρέπει να μάθει απ’ τα λάθη του ημιτελικού με την Ισπανία, όπου μετά το 1-0 του Κιέζα, επέλεξε να οπισθοχωρήσει και ισοφαρίστηκε. Ευτυχώς για αυτόν, εντέλει δεν το πλήρωσε με αποκλεισμό, όμως, αυτά είναι λάθη που δεν πρέπει να επαναληφθούν, αν θέλει να έχει τύχη η ομάδα του.

Τα «τρία λιοντάρια» έχουν το πλεονέκτημα της έδρας. 60.000 κόσμος στο «Γουέμπλεϊ» (μόλις 10.000 θα είναι οι Ιταλοί), που, αν μπορούσαν, θα έμεναν απ’ το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο περιμένοντας τον παρθενικό τελικό. Επικρατεί παροξυσμός στο Νησί, και ίσως αυτό να λειτουργήσει ως μπούμερανγκ για την ομάδα του Σαουθγκέιτ, καθώς θα νιώθουν μεγαλύτερη πίεση και περισσότερο άγχος.

Τι παίζουμε;

Κάθε τελικός είναι δύσκολος στο «διάβασμα», και πολύ περισσότερο αυτός. Όμως, αν κάτι έχουν δείξει αμφότερες έως τώρα, είναι η επαφή με τα δίχτυα. Μπορεί η Αγγλία στον όμιλο να τα βρήκε σκούρα, όμως, στα νοκ άουτ ξεμπούκωσε, σημειώνοντας σε τρία ματς οκτώ γκολ. Αμφίτερμα για αρχή, στο 2.10.

Από ‘κει και πέρα, η ισοπαλία στο ενενηντάλεπτο μοιάζει ρεαλιστικό σενάριο. Στο Χ τα δύο απ’ τα τρία νοκ άουτ της Ιταλίας, και το ένα των Άγγλων. Στο 3.15 για σήμερα.

Τέλος, το τρίπτυχο «Αγγλία – μεγάλη διοργάνωση – αποκλεισμός στα πέναλτι» είναι κάτι που σχεδόν πάντα πληρώνει. Στο 9.75 το… it’s coming to Rome μέσω της ψυχοφθόρου διαδικασίας.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
22:00
Ιταλία – Αγγλία
Goal/goal
2.10
BET: 25 units
Μονό
22:00
Ιταλία – Αγγλία
Χ
3.15
BET: 15 units
Μονό
22:00
Ιταλία – Αγγλία
Κατάκτηση Ιταλία στα πέναλτι
9.75
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις