Μεγάλος τελικός με ειδικά

Euro 2020

Euro 2020: Μεγάλος τελικός με ειδικά

Έφτασε η στιγμή για τον μεγάλο τελικό του Euro 2020. Ιταλία εναντίον Αγγλίας ή καλύτερα το ανάποδο, καθώς ο τελικός γίνεται σε “νησιωτικό” έδαφος. Οι μπουκ βλέπουν φαβορί στους Άγγλους. It’s coming home βλέπετε. Κατά τη γνώμη μου βέβαια οι Ιταλοί διαθέτουν την πιο σταθερή ομάδα του τουρνουά και αδικούνται.

Στοιχηματικά η αξία είναι στο αουτσάιντερ, αλλά επειδή τα σημεία των καιρών δείχνουν Αγγλία, καλό θα ήταν να μην πληρώσουμε για να μάθουμε τον νικητή. Προτιμώ να ποντάρω σε ειδικά στοιχήματα και να υποστηρίξω αυτόν που θέλω με την καρδιά και όχι την τσέπη!

  • Μπορείτε πλέον να με βρείτε και στο Ιnstagram για ακόμα περισσότερο στοίχημα! 

Συντηρητικά, αλλά με ικανές επιθέσεις

Δε χρειάζεται και πολύ ανάλυση για τους δυο αντιπάλους. Οι Ιταλοί δείχνουν σταθεροί αμυντικά, όπως το επιβάλει η παράδοσή τους, με κενά όμως, τα οποία οι ικανοί αντίπαλοι εκμεταλλεύτηκαν. Επιθετικά δείχνουν πολύ δυνατοί, με παίκτες κλάσης ακόμα και στον πάγκο. Όσο για τα χαφ, νομίζω τα τρεξίματά τους στον αγώνα με την Ισπανία λένε πολλά.

Από την άλλη οι Άγγλοι ξεκίνησαν νωθρά. Η καλύτερη αμυντικά ομάδα της διοργάνωσης, που όμως, όπως είπα και πριν τον αγώνα με τη Δανία, είναι συνδυασμός ικανότητας και τύχης. Επιθετικά τα πράγματα έχουν βελτιωθεί με την αγωνιστική άνοδο του Κέιν. Στο κέντρο πιστεύω πως είναι ένα κλικ κάτω από τους Ιταλούς.

Εκτίμηση: Η φιλοσοφία των δυο ομάδων λέει πως δε θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι από νωρίς. Ωστόσο ένα γκολ μπορεί να αλλάξει τα πράγματα, καθώς πρόκειται για τελικό. Οι επιθέσεις των δυο ομάδων μου δείχνουν ότι χρειάζεται μισή φάση για να δούμε τη μπάλα στα δίχτυα. Το ασιατικό χάντικαπ στα δύο γκολ πληρώνει στο διπλασιασμό και σε τέτοιες τιμές έχει αξία. Επίσης θεωρώ εξαιρετικά πιθανό το πρώτο γκολ να μπει μετά το 28′.

Από κει και πέρα, πρόκειται για δυο ομάδες που δεν κερδίζουν πολλά κόρνερ. Ειδικά οι Άγγλοι υστερούν σ΄αυτή την κατηγορία. Δεδομένου ότι οι δυο ομάδες θα μπουν συντηρητικά, περιμένω να δω λίγες επισκέψεις στο σημαιάκι στο πρώτο μισό. Όσο για τον Κάιπερς, που θα διευθύνει την αναμέτρηση, “καρτάκια” μεγάλο δεν τον λες. Έχει διευθύνει ένα σωρό τελικούς και τα στατιστικά λένε πως 3-4 καρτούλες θα τις βγάλει. Εμένα μου φτάνει από μία τουλάχιστον σε κάθε ομάδα. Τελικός είναι και οι παλμοί ανεβασμένοι.

Το δις εξαμαρτείν 

Δε θα σχολιάσω τη διαιτησία του ημιτελικού της Αγγλίας με τη Δανία. Ωστόσο, παρά τον ντόρο που έγινε, ορίστηκε ως διαιτητής VAR και πάλι ο ίδιος άνθρωπος. Ο κύριος Πολ Φαν Μπούκελ κατηγορήθηκε που πήρε πάνω του τη φάση του πέναλτι στον ημιτελικό. Πόσο σοφό θα ήταν από την πλευρά του να διακινδυνεύσει να εκτεθεί μέσα σε λίγες μέρες για δεύτερη φορά. Σε περίπτωση δύσκολης φάσης πιστεύω πως θα πετάξει την καυτή πατάτα στον Κάιπερς. Το να το κάνει σε έναν τελικό που κάθε σφύριγμα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα είναι πιο πιθανό και πληρώνει αξιόλογα. Γιατί όχι;

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μονό
22:00
Ιταλία - Αγγλία
Over 2 AH
2.02
BET: 15 units
Μονό
22:00
Ιταλία - Αγγλία
Πρώτο γκολ μετά το 28'
1.98
BET: 20 units
Μονό
22:00
Ιταλία - Αγγλία
Over 0,5 κάρτα ο καθένας & under 4,5 κόρνερ στο 1ο ημίχ.
2.20
BET: 15 units
Μονό
22:00
Ιταλία - Αγγλία
Διαιτητής στο VAR: Over 0,5 φορά
2.65
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις