Ξενύχτι με αξία στο Μαρακανά

Copa America

Copa America: Υπάρχουν λόγοι για ξενύχτι

Αγαπητοί φίλοι το Copa America χωρίς φιλάθλους, ήτανε σαν φαγητό χωρίς αλάτι και αλάδωτο. Οι οπαδοί στην Λατινική Αμερική είναι οι πιο παθιασμένοι στον κόσμο, και δημιουργούν καταπληκτική ατμόσφαιρα. Έστω 4.400 από αυτούς θα βρίσκονται στις κερκίδες στον τελικό. Από 2.200 για κάθε μια από τις δυο μεγάλες ομάδες που προκρίθηκαν, όπως θα ήθελε κάθε ποδοσφαιρόφιλος να συμβεί. Αργεντινή – Βραζιλία, στο Μαρακανά, με τον Μέσι στο γήπεδο, νομίζω ότι είναι ένας καλός λόγος για ξενύχτι.

Εμένα όμως στο τουρνουά μου τράβηξε κι άλλος ένας παίκτης την προσοχή. Ο Βραζιλιάνος Καζεμίρο, παίζει διαστημικό πoδόσφαιρο στο Copa America 2021. Τρέχει ασταμάτητα, κλείνει χώρους και παίκτες, κλέβει μπάλες, άλλα και ξεκινά ιδανικά την οργάνωση του παιχνιδιού των Βραζιλιάνων. Σε κάθε ματς μάλιστα κυνηγά και το γκολ, με πολύ καλές προϋποθέσεις. Ξέρουμε από την Ρεάλ ότι έχει φονικό σουτ, και πολύ καλές τοποθετήσεις, καθώς είναι από τους μέσους που σκοράρουν συχνά.

Σε ένα παιχνίδι που αναμένεται κλειστό και σκληρό, όπως είναι ως συνήθως αυτά τα λάτιν ντέρμπι, τη λύση αναμένεται να την δώσουν οι ποδοσφαιριστές που έρχονται από την πίσω ζώνη.  Σταθερά καλός σκόρερ ο Καζεμίρο, δίνει αξία σε αυτό το 9.50, που πληρώνει το anytime goal του. Ελπίζω να το κάνει, και μάλιστα πρώτος και να δώσει έτσι αξία και στο ξενύχτι μας.

Θα το συνδυάσω μάλιστα με το γκολ ενός άλλου πολύ αγαπημένου μου παίκτη, του Ιταλού Κιέζα. Κάνει κι αυτός φοβερό Εuro, και θεωρώ ότι είναι ο πιο εξελισσόμενος ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Άλλα αυτά θα τα πούμε και αύριο…

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
03:00
Αργεντινή - Βραζιλία
2
2.24
BET: 12 units
Σκόρερ
03:00
Αργεντινή - Βραζιλία
Να σκοράρει: Kαζεμίρο
9.50
BET: 12 units
Σκόρερ
03:00
Αργεντινή - Βραζιλία
1ο γκολ Καζεμίρο
22.00
BET: 3 units
Δυάδα απόδοσης 56.05
22:00
Ιταλία - Αγγλία
Να σκοράρει: Φ.Κιέζα
5.90
03:00
Αργεντινή - Βραζιλία
Να σκοράρει: Kαζεμίρο
9.50
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις