ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Preview: Ιταλία - Αγγλία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Preview: Ιταλία - Αγγλία

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Preview: Ιταλία – Αγγλία

Ιταλία - Αγγλία

Η πιο μεγάλη είναι τώρα, είναι η ώρα για τον μεγάλο τελικό του Euro 2020. Ιταλία – Αγγλία το ζευγάρι. Οι «ατζούρι» κόντρα στα «Τρία Λιοντάρια», τα οποία για πρώτη φορά στην ιστορία τους βρίσκονται σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Που θα καταλήξει το τρόπαιο; Rome ή Home;

📅 Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 ⌚ 22:00

🏟️ Γήπεδο: «Γουέμπλεϊ», Λονδίνο

🚹 Προσέλευση: Ως 66% (χωρητικότητα: 90.000)

🇪🇺 Τελικός. Δείτε το πανόραμα Euro 2020

⚽ Αγώνας: Ιταλία – Δανία   

🤷‍♂️ Διαιτητής: Μπιόρν Κάιπερς (Ολλανδία)

💰 Αποδόσεις: 3.13 – 3.14 – 2.76

📺 Μετάδοση: ΑΝΤ1

🇮🇹 Κάπου κάπου χρειάζεται και η τύχη σε μια σπουδαία ομάδα, η Ιταλία την είχε απλόχερα στον ημιτελικό με την Ισπανία, πήρε την πρόκριση στα πέναλτι (4-2). Ο κανονικός αγώνας και η παράταση στο 1-1, η Ιταλία έπαιξε πίσω από την μπάλα και δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση, ήταν πιο πιθανό να μείνει πίσω στο σκορ, ωστόσο η ικανότητα του Φεντερίκο Κιέζα στην αντεπίθεση της έδωσε το προβάδισμα στο 60’. Στο 80’ δέχτηκε την ισοφάριση, γλίτωσε το δεύτερο γκολ στην παράταση, στη διαδικασία των πέναλτι στάθηκε πιο τυχερή και προκρίθηκε.

Τελικός λοιπόν για την Ιταλία, η οποία πριν τρία χρόνια είχε αποτύχει να προκριθεί στο Μουντιάλ, πιάνοντας ποδοσφαιρικά «πάτο». Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι πιστώνεται την αλλαγή εικόνας και νοοτροπίας των «ατζούρι», που πλέον θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Euro σε θεωρητικά «εχθρικό» έδαφος, αν και θα έχουν τη συμπαράσταση 10.000 συμπατριωτών τους. Στο αγωνιστικό σκέλος ο αριστερός μπακ/χαφ Σπινατσόλα είναι φυσικά εκτός, με σοβαρό τραυματισμό, κατά τα λοιπά ο Μαντσίνι υπολογίζει στο εύρος του ρόστερ, πιθανώς να παρατάξει τους ίδιους 11 που ξεκίνησαν με την Ισπανία στον ημιτελικό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Ντι Λορέντζο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εμερσον – Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Βεράτι – Κιέζα, Ιμόμπιλε, Ινσίνιε.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! Η Αγγλία κατάφερε να φτάσει επιτέλους σε τελικό Euro, αποκλείοντας με μεγάλη δυσκολία την εξαιρετική Δανία στην παράταση, χάρη σε ένα αρκετά αυστηρό πέναλτι που κέρδισε ο Στέρλινγκ. Τώρα οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχουν μπροστά τους μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον πρώτο τους τίτλο μετά από 55 χρόνια και δεύτερο συνολικά στην ιστορία τους, με τον τελικό να διεξάγεται στο σπίτι τους, το «Γουέμπλεϊ». Εκεί όπου έχουν δώσει τα περισσότερα ματς τους στο φετινό Euro (5/6).

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι η παρουσία χιλιάδων Άγγλων οπαδών στις κερκίδες επιφέρει και περαιτέρω πίεση στα «τρία λιοντάρια», ωστόσο η μέχρι τώρα πορεία τους έχει δείξει ότι τα καταφέρνουν. Και ενάντια στους Δανούς, είδαν την εστία του Πίκφορντ να παραβιάζεται για πρώτη φορά στην φετινή διοργάνωση, όμως αντέδρασαν ισοφαρίζοντας πριν καν περάσει ένα δεκάλεπτο. Ο Σάουθγκεϊτ από τη μεριά του, έχει μπροστά του τη μεγάλη πρόκληση να… το φέρει ξανά σπίτι και να εξιλεωθεί για το χαμένο πέναλτι το 1996. Εκείνο που είχε σταρήσει από τους Άγγλους να προκριθούν στον τελικό του θεσμού, που είχε γίνει επίσης (όπως και ο ημιτελικός) στο Λονδίνο και το «Γουέμπλεϊ».

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Σο – Ράις, Φίλιπς – Σάκα, Μάουντ, Στέρλινγκ – Κέιν.

Ήξερες ότι…

  • Η Αγγλία είναι αήττητη στα 12 τελευταία ματς (10-2-0). Εχει 5/6 under 2,5 και ισάριθμα N/G στο εφετινό Euro. Ο Κέιν έχει 4 τέρματα και χρειάζεται ένα ακόμα για να πιάσει στην κορυφή Σικ και Ρονάλντο.
  • Η Ιταλία κόντρα στην Αγγλία έχει απόλυτη ισορροπία στην προϊστορία των αγώνων επί αγγλικού εδάφους (3-3-3). Σε αγώνες μεγάλων διοργανώσεων η Ιταλία είναι αήττητη (3-1-0), σε επίπεδο Euro μία νίκη (1-0 1980) και μια ισοπαλία (0-0 2012) και σε επίπεδο Μουντιάλ δύο νίκες με 2-1 (1990, 2014). Διαβάστε τα Eurostories.
  • Η Ιταλία με το 1-1 κόντρα στην Ισπανία, συμπλήρωσε αήττητο 33 αγώνων, με 27 νίκες και 6 ισοπαλίες.
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις