ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Η Δανία είχε άρωμα από Serie A

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Η Δανία είχε άρωμα από Serie A

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Η Δανία είχε άρωμα από Serie A

Η Δανία είχε άρωμα από Serie A

 Έξι παίκτες από το Ιταλικό πρωτάθλημα στο ρόστερ

Όχι έναν, όχι δύο…αλλά έξι παίκτες της Δανίας αγωνίζονται στην Ιταλία. Η ομάδα του Κάερ και του Έριξεν αποτέλεσε αναμφίβολα την μεγαλύτερη έκπληξη του Euro 2020 παίζονται εξαιρετικό ποδόσφαιρό και φτάνοντας ένα βήμα πριν τον τελικό της διοργάνωσης. Ο τραυματισμός του Έριξεν παραλίγο να κοστίσει την πρόκριση στους ομίλους, όμως η Δανία έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να προχωρήσει.

Αρχηγός με τα όλα του

Πρώτος και καλύτερος ο Σίμον Καέρ. Ο αρχηγός της Εθνική Δανίας παρέδωσε σεμινάρια ηγετικότητας στην διοργάνωση με την γενική συμπεριφορά του. Οι εμφανίσεις του ήταν όλες θετικές και ήταν ο «βράχος» στην άμυνα της Δανίας. Αγωνίστηκε ως βασικός σε όλα τα παιχνίδια του τουρνουά και με την γενικότερη παρουσία του κέρδισε τον σεβασμό του ποδοσφαιρικού κοινού. Προέρχεται από τρομερή σεζόν με την Μίλαν και τώρα που τελείωσε το Euro 2020 θα ξεκινήσει συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η Δανία είχε άρωμα από Serie A

Η έκπληξη του Euro 2020

Ο παίκτης που μου έκανε περισσότερο εντύπωση στην διοργάνωση ήταν αναμφίβολα ο Γιόακιμ Μάελε. Ο φούλ – μπάκ της Αταλάντα ήταν αναντικατάστατος στην αριστερή πλευρά της Δανίας, ενω σημείωσε δύο τέρματα και μοίρασε μία ασίστ. Οι εξαιρετικές του κινήσεις στον κενό χώρο, τα τρεξίματα και η καλή τεχνική του τον έβαλαν στα μπλοκάκια πολλών τεράστιων κλάμπ της Ευρώπης.

Στο σύστημα του Γκασπερίνι ταιριάζει «γάντι» και την νέα σεζόν αναμένεται να αποτελέσει ακόμα ένα όπλο στην ομάδα που έχει χτίσει η Αταλάντα.

Η Δανία είχε άρωμα από Serie A

 Νέος και ωραίος

Ο 21χρονος Μίκελ Ντάαμσγκαρντ βρέθηκε στην ενδεκάδα μετά τον τραυματισμό του Έριξεν. Μπήκε απευθείας στα βαθιά, απέναντι στο Βέλγιο, όμως κατάφερε να ανταπεξέλθει και να πείσει τον προπονητή του πως αξίζει μία θέση στην ενδεκάδα. Σκόραρε δύο γκολ στην διοργάνωση, ένα εκ των οποίων στον ημιτελικό απέναντι στην Αγγλία δίνοντας ελπίδες πρόκρισης στην Δανία, ενώ μοίρασε και μία ασίστ. Ο Ντάαμσγκαρντ έδειξε πως έχει πολύ ταλέντο και κυρίως πως έχει μέλλον. Η τεχνική του είναι το λιγότερο εξαιρετική, όπως και οι τοποθετήσεις του. Η Σαμπντόρια φαίνεται πως έχει ένα εξαιρετικό ταλέντο το οποίο πρέπει να αξιοποιήσει σωστά.

Φουλ – μπακ νέας γενιάς

Ο Λάρσεν ήταν γνωστός στους φιλάθλους του Ιταλικού πρωταθλήματος, όχι όμως στο ευρύ κοινό. Πολύ θετικές εμφανίσεις στην διοργάνωση, άλλοτε ως βασικός και άλλοτε ως αλλαγή. Έβγαλε τρομερό πάθος σε όλες τις συμμετοχές του, ενώ η αντοχή είναι το μεγαλύτερο προσόν του. Τις τελευταίες τέσσερις σεζόν αγωνίζεται ασταμάτητα με την φανέλα της Ουντινέζε και είναι όλο και καλύτερος χρόνο με τον χρόνο.

 Χρειάζεται και το rotation

Σκόβ Όλσεν και Κορνίλιους είχαν ολιγόλεπτες συμμετοχές, όμως ήταν σημαντικοί για την Δανία. Ο πρώτος αποτελεί το προσωπικό μου «πουλέν» και αγωνίζεται στην Μπολόνια, όμως στην Ιταλία δεν έχει βρει τα πατήματα του. Ο δεύτερος υποβιβάστηκε φέτος με την Πάρμα και δεν είχε παραγωγική χρονιά. Το rotation είναι απαραίτητο σε κάθε ομάδα και παρά τις λίγες συμμετοχές τους και οι δύο ήταν χρήσιμοι.

 Υπάρχει εξήγηση για τις επιλογές

Ένας από τους λόγους που επιλέχθηκαν παίκτες από τις συγκεκριμένες ομάδες είναι γιατί αγωνίζονται με παρόμοιο σύστημα με αυτό της Δανίας. Μάελε και Λάρσεν αγωνίζονται σε ομάδες με τριάδα στην άμυνα και φουλ – μπακ.

Ντάαμσγκαρντ και Σκόβ Όλσεν αγωνίζονται σε ομάδες με ευέλικτο σχήμα μεσοεπιθετικά πανομοιότυπο με της Δανίας.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις