ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Ιταλία - Ισπανία 1-1 (4-2 πέν.). Με... φινέτσα στον τελικό!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ιταλία - Ισπανία 1-1 (4-2 πέν.). Με... φινέτσα στον τελικό!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Ιταλία – Ισπανία 1-1 (4-2 πέν.). Με… φινέτσα στον τελικό!

Ιταλία - Ισπανία 1-1 (4-2 πέν.). Με... φινέτσα στον τελικό!

Την πρόκριση στον τελικό του Euro 2020 πήρε η Ιταλία, μετά την επικράτηση της επί της Ισπανίας με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια).

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλλουν το δικό τους τρόπο παιχνιδιού. Η Ισπανία το γνωστό παιχνίδι κατοχής με πολλές πάσες και γρήγορο πρέσινγκ, ενώ η Ιταλία τις ψύχραιμες μεταβιβάσεις με τη μπάλα κάτω.

Η πρώτη ευκαιρία ήρθε για την Ισπανία που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, στο 13’ με τον Πέδρι να βγάζει καλή πάσα στον Οϊαρθάμπαλ, ο οποίος έκανε κακό κοντρόλ και τελικά δεν απείλησε. Οι Ιταλοί απάντησαν στο 21’ με τον Έμερσον να φεύγει από αριστερά, να γυρίζει στον Ιμόμπιλε και αυτός με τη σειρά του στο Μπαρέλα που δίστασε να σουτάρει και έτσι κόπηκε.

Το παιχνίδι συνέχισε να έχει αρκετά ψηλό ρυθμό, με πρέσινγκ και από τις δύο ομάδες με στόχο το κλέψιμο και το γρήγορο τρανζίσιον αλλά χωρίς αποτέλεσμα και τελικές φάσεις παρά μόνο κάποια μακρινά σουτ από πλευράς των Ισπανών. Στο 25’ ο Ντάνι Όλμο έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε, αλλά δεν απομακρύνθηκε. Ο Ισπανός τη βρήκε ξανά μπροστά του έκανε το πλασέ με τον Ντοναρούμα με εκπληκτική επέμβαση στη δεξιά του γωνία να απομακρύνει σωτήρια. Η Ιταλία απάντησε στην καλύτερη φάση της Ισπανίας στο πρώτο μέρος με δοκάρι του Έμερσον στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ινσίνιε έγινε κάτοχος της μπάλας στα αριστερά, έδωσε στον αριστεροπόδαρο μπακ της Ιταλίας που έκανε το σουτ με το αριστερό το οποίο βρήκε το οριζόντιο δοκάρι στην πρώτη τελική των Ιταλών στο ματς.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με το πρώτο. Και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν τα πρώτα δέκα λεπτά να αποκτήσουν την κυριαρχία της κατοχής. Στο 59ο λεπτό η Ιταλία πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Ιμόμπιλε προσπάθησε να μπει στην περιοχή αλλά κόπηκε από τον Λαπόρτ. Ο Κιέζα ήταν εκεί όμως, πήρε τη μπάλα και με ωραίο πλασέ με το δεξί νίκησε τον Σίμον βάζοντας μπροστά την Ιταλία και πανηγυρίζοντας έξαλλα.

Ο Λουίς Ενρίκε έριξε τα επιθετικά του όπλα στο παιχνίδι. Στο 68’ σε μία αντεπίθεση οι Ιταλοί έχασαν καλή ευκαιρία να «κλειδώσουν» το ματς, με τον Κιέζα να πασάρει στον Μπεράρντι, με τον δεύτερο να πλασάρει και τον Σιμόν να αποκρούει. Στο 80’ η «σκουάντρα ατζούρα» έφτασε ακόμα πιο κοντά στο 2-0 με τον Μπεράρντι να εκμεταλλεύεται το λάθος των Ισπανών, να κάνει το σουτ και τον Σιμόν να μπλοκάρει.

Ο νόμος του ποδοσφαίρου όμως λειτούργησε, αφού στο ίδιο λεπτό, οι “ρόχας” έφτασαν στο 1-1 μετά από ωραίο ένα δύο του Μορατά με τον σέντερ φορ της Γιουβέντους να μπαίνει στην περιοχή για να πλασάρει άψογα τον Ντοναρούμα. Αυτή ήταν και η τελευταία «καλή» στιγμή της κανονικής διάρκειας με τις ομάδες να οδηγούνται στην παράταση.

Η Ισπανία ήταν καλύτερη στην παράταση, είχε διάθεση να σκοράρει, ενώ από την άλλη οι Ιταλοί έδειχναν να θέλουν να πάνε το ματς στα πέναλτι. Στο 98’ μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Όλμο ο Ιταλός γκολκίπερ έδιωξε τη μπάλα που έφτασε στον Μοράτα που σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε δεν απομακρύνθηκε και εν συνεχεία ο Μορένο δεν μπόρεσε να πλασάρει εύστοχα. Χωρίς πολλά πολλά λοιπόν ολοκληρώθηκε και η παράταση και σειρά είχε η διαδικασία των πέναλτι.

Οι εκτελέσεις των πέναλτι στο Ιταλία – Ισπανία:

Λοκατέλι – απόκρουση Σιμόν

Όλμο – άουτ

Μπελότι – γκολ

Μορένο – γκολ

Μπονούτσι – γκολ

Τιάγκο – γκολ

Μπερναρντέρσκι – γκολ

Μοράτα – απόκρουση Ντοναρούμα

Ζορζίνιο – γκολ

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΙΤΑΛΙΑ: Ντοναρούμα, Ντι Λορέντζο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Έμερσον (74′ Τολόι), Μπαρέλα (85′ Λοκατέλι), Ζορζίνιο, Βεράτι (73′ Πεσίνα), Κιέζα (107′ Μπερναρντέσκι), Ιμόμπιλε (62′ Μπεράρντι), Ινσίνιε (85′ Μπελότι).

ΙΣΠΑΝΙΑ: Σιμόν, Αθπιλικουέτα (85′ Γιορέντε), Γκαρθία (109′ Πάου Τόρες), Λαπόρτ, Άλμπα, Κόκε (70′ Ρόδρι), Μπουσκέτς (106′ Τιάγκο), Πέδρι, Φ. Τόρες (62′ Μοράτα), Οϊαρθάμπαλ (70′ Μορένο), Όλμο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις