Ψάχνοντας τις αξίες του ημιτελικού

Euro 2020

Το δεύτερο εισιτήριο του τελικού του Euro 2020

Αυτό που έχει καταφέρει η Δανία είναι τρομερό. Μια ομάδα που στην πρεμιέρα της στο Euro 2020, είδε τον ηγέτη της Κρίστιαν Έρικσεν να δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, κατάφερε και γύρισε προς όφελός της το ατυχές συμβάν αντλώντας δύναμη. Πέρασε απ’ τον όμιλο με μόλις τρεις βαθμούς, στους «16» διέλυσε την Ουαλία, ενώ πέταξε εκτός ημιτελικών την Τσεχία απόλυτα δίκαια.

Ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, ξέρει τι ζητάει κάθε στιγμή μέσα στο γήπεδο. Οι συγκρίσεις με την ομάδα της… παραλίας του 1992, πολλές. Όμως το εμπόδιο της οικοδέσποινας Αγγλίας, σε ένα «Γουέμπλεϊ» παρουσία 60.000 και πλέον θεατών, είναι μεγάλο. Κι αυτό γιατί η δίψα των «τριών λιονταριών» για την πρώτη ευρωκούπα της ιστορίας τους, είναι τεράστια.

Πληθωρική η εμφάνιση της ομάδας του Σαουθγκέιτ κόντρα στους Ουκρανούς στη Ρώμη. Το τελικό 4-0 λέει όλη την αλήθεια, σε ένα ματς που οι Άγγλοι δεν πάτησαν ιδιαίτερα το πόδι στο γκάζι. Πολλοί περιμέναν μια εμφάνιση «τόσο, όσο», όπως οι προηγούμενες προκειμένου να γίνει η δουλειά. Αντ’ αυτού, σκόραραν όσες φορές είχαν σκοράρει στα τέσσερα προηγούμενα ματς του Euro 2020 συνολικά!

Ο Κέιν δείχνει να ξεμπουκώνει, έφτασε τα τρία γκολ, και κυνηγάει τους Ρονάλντο και Σικ που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με πέντε γκολ έκαστος. Δεν αποκλείεται να προλάβει, και να μας πληρώσει καθώς θυμίζω πως έχει προταθεί από τούτη εδώ τη στήλη ως πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Μιλώντας για στοίχημα

Εν κατακλείδι, θεωρώ πως η εντυπωσιακή πορεία των Δανών, κάπου εδώ τελειώνει. Ο άσος βρίσκεται στο 1.75, δίκαιος. Ωστόσο, αγόρασα το over 1,5 των Άγγλων στο 2.05, κυρίως πάνω στη λογική της δυναμικής που έχτισε η εμφάνιση της Ρώμης.

Από ‘κει και πέρα, το να σκοράρει σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι ο Χάρι Κέιν, τιμάται στο 2.27. Αξιόλογο, το κρατάω.

Επίσης, οι Δανοί είναι ομάδα που αρέσκονται στο παιχνίδι απ’ τα πλάγια, κάτι που συνεπάγεται αρκετά κόρνερ. Αντίθετα, οι Άγγλοι, δεν κερδίζουν ιδιαιτέρως πολλά στα παιχνίδια τους. Κόντρα στους Ουκρανούς π.χ., εκτέλεσαν μόλις δύο. Ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ στο ματς, η Δανία, στο 3.05.

Και γιατί να μην καταλήξει ένα απ’ αυτά στα δίχτυα; Ψηλή ομάδα οι Σκανδιναβοί, ενώ για τους Άγγλους οι Κέιν, Μαγκουάιρ και Χέντερσον σκόραραν με το κεφάλι στα δύο προηγούμενα. Γκολ με κεφαλιά, στο 2.50.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Σκόρερ
22:00
Αγγλία – Δανία
Να σκοράρει: Χ. Κέιν
2.40
BET: 7 units
Γκολ
22:00
Αγγλία – Δανία
Αγγλία over 1,5
2.05
BET: 10 units
Κόρνερ
22:00
Αγγλία – Δανία
Περισσότερα κόρνερ: Δανία
3.05
BET: 6 units
Μονό
22:00
Αγγλία – Δανία
Γκολ με κεφαλιά
2.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις