Νικητές, ειδικά και ένα…θαύμα

Νικητές, ειδικά και ένα...θαύμα

Σημεία Γουίμπλεντον με τα φαβορί

Χαιρετώ όλους τους φίλους και τις φίλες! Σχεδόν το απόλυτο προχθές, με 3/4 σωστές επιλογές. Δεν κατάφερε να νικήσει ο Ζβέρεφ και μας χάλασε την δυάδα. Όλα τα υπόλοιπα πήγαν περίπου όπως τα περιμέναμε, με εξαίρεση την ήττα του Ρούμπλεφ. Πέρασε ακόμα και το ειδικό με τα 5 σετ στον αγώνα Κατσάνοφ – Κόρντα. Σημεία Γουίμπλεντον από τους προημιτελικούς, με ξεκάθαρα φαβορί αλλά και σημεία που αξίζουν.

Δεν τον σταματάει κανείς. Ο Τζόκοβιτς παίζει φανταστικό τένις, σκορπίζει τους αντιπάλους του και πηγαίνει προς μία πολύ εύκολη κατάκτηση. Απέναντι στον Γκαρίν δεν βρήκε καμία αντίσταση και πλέον περιμένει τον Μάρτον Φούκσοβιτς. Ο Ούγγρος έκανε την έκπληξη της ημέρα, επέστρεψε από 1-2 πίσω και τελικά νίκησε τον Ρούμπλεφ. Χαρακτηριστικό είναι πως στα δύο τελευταία σετ τα γκέιμς ήταν 12-3 υπέρ του.

Ο Φουκσοβιτς μετράει ήδη τρεις προκρίσεις απέναντι σε αθλητές με υψηλότερη κατάταξη από τον ίδιο. Κόντρα όμως στον «Νόλε» το έργο του θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ο Σέρβος θα θελήσει να επιβάλει από την αρχή τον ρυθμό του και να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Σημεία Γουίμπλεντον δύσκολα να βρεις σε αυτό το παιχνίδι καθώς οι τιμές είναι υπερβολικά χαμηλές. Αξία υπάρχει ξανά στο σύνολο των γκέιμς.

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και ο αγώνας Κατσάνοφ – Σαποβάλοφ. Αμφότεροι οι αθλητές δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση. Μικρό πλεονέκτημα θεωρώ πως έχει ο Σαποβάλοφ, που είναι αρκετά σταθερός στο παιχνίδι του. Ο Κατσάνοφ προέρχεται από ένα ανεπανάληπτο πέμπτο σετ απέναντι στον Κόρντα. Ένα σετ με 18 γκέιμς, 13 μπρέικ και συνολική διάρκεια 81 λεπτά. Ο αθλητής που θα κάνει τα λιγότερα λάθη στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι και αυτός που θα φτάσει στην νίκη.

Συνέχεια στο όνειρο

Ο φοβερός και τρομερός Αλιασίμ νίκησε τον Ζβέρεφ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε προημιτελικό Γκραν Σλαμ. Ο 20χρόνος Καναδός έπαιξε εξαιρετικό τένις κατά διαστήματα, όντας πολύ σταθερός από την βασική γραμμή. Απέναντί του θα βρεθεί ο φανταστικός Ιταλός Ματέο Μπερετίνι. Το νούμερο 9 της παγκόσμιας κατάταξης συνεχίζει την φανταστική του σεζόν στο χορτάρι. Μετράει αισίως εννέα συνεχόμενες νίκες, έχοντας κερδίσει τα 22 από τα 24 σετ που έχει παίξει.

Σε φανταστική φόρμα ο Μπερετίνι, έχει βάλει τον στόχο αρκετά μακριά στο τουρνουά και θέλει να τον πετύχει. Σερβίρει καταπληκτικά και δείχνει πολύ σταθερός από την γραμμή του σερβίς. Εάν καταφέρει να πιέσει τον αντίπαλό του θα φτάσει στην νίκη. Θα χρειαστεί όμως κάτι παραπάνω από το καλό του σερβίς προκειμένου προκριθεί. Παιχνίδι που περιμένω να είναι κλειστό, με λίγα μπρέικ και σίγουρα τάι μπρέικ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.43
15:00
Κατσάνοφ - Σαποβάλοφ
2 (-2,5 γκέιμ)
1.55
15:30
Τζόκοβιτς - Φούκσοβιτς
Under 30,5 γκέιμ
1.57
BET: 15 units
Fun bet απόδοσης 10.07
15:00
Κατσάνοφ - Σαποβάλοφ
2 & Να πάρουν σετ και οι δύο
2.37
17:00
Μπερετίνι - Αλιασίμ
2 & Να πάρουν σετ και οι δύο
4.25
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις