Στοίχημα φάουλ και καρτών για ταμείο!

στοίχημα φάουλ

Φάουλ και κάρτες στο μενού

Φτάσαμε στα ημιτελικά του Euro 2020 και θα συνεχίσουμε με τις προβλέψεις στα δύο προτελευταία ματς από όπου θα προκύψει το ζευγάρι του τελικού. Σήμερα, θα ασχοληθούμε με στοίχημα σε κάρτες κυρίως και στοίχημα φάουλ.

Στοίχημα φάουλ: Στο under Ιταλοί και Ισπανοί!

ΙταλίαΙσπανία στο μεγάλο και πιο αμφίρροπο ντέρμπι των ημιτελικών της διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες έχουν περίπου 10 φάουλ μέσο όρο στη διοργάνωση. Σφυρίζει ο γνωστός σε όλους μας Γερμανός Φέλιξ Μπριχ με 17,25 φάουλ στη διοργάνωση. Οι εταιρίες έχουν το όριο πολύ ψηλά και πιο συγκεκριμένα στο 25,5. Εννοείται πως θα πάμε με το under στο στοίχημα φάουλ καθώς όπως βλέπουμε στα πιο πολλά ματς της διοργάνωσης δεινοπαθούμε για να γίνει κάποιο φάουλ.

Στοίχημα κάρτες: Δεν αναμένεται να ανάψουν τα αίματα!

Κάρτες αγνοούνται… Μέσο όρο από 1 κάρτα και οι δύο ομάδες, με τον ρεφ να έχει 1,5 κάρτα ανά παιχνίδι. Ο συγκεκριμένος ρεφ αργεί να βγάλει και δε βγάζει εύκολα και προσπαθεί να σταματήσει τα νεύρα με παρατηρήσεις. Επειδή περιμένω να είναι ένα παιχνίδι με μεγάλες κατοχές και υπομονή και από τις δύο ομάδες, πιστεύω πως δεν θα έχουμε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα. Ίσως δούμε και παράταση… Και όσο το σκορ είναι στο 0-0 ή γενικά στην ισοπαλία ευνοείται ο μη καταλογισμός καρτων αλλά και φάουλ όπως έχουμε αναλύσει πάρα πολλές φορές. Under 3,5 κάρτες λοιπόν στο 1.98.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
22:00
Ιταλία- Ισπανία
Under 25,5 φάουλ
1.71
BET: 35 units
Μονό
22:00
Ιταλία- Ισπανία
Under 3,5 κάρτες
1.98
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις