Για τον Σπινατσόλα στο 3.95

Στοίχημα

Ημιτελικά Euro 2020, μέρος πρώτο

Ώρα ημιτελικών, ώρα για την κορύφωση της αγωνίας σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση. Το Euro 2020 εξέπληξε τους πάντες, μεγαθήρια έμειναν εκτός, άλλες ομάδες απογοήτευσαν και στη φάση των «4» έφτασαν η Ιταλία, η Ισπανία, η Δανία και η Αγγλία. Ξεκινάμε με στοίχημα Τρίτης και γι’ αύριο… βλέπουμε.

Στην πρώτη ημέρα της φάσης των ημιτελικών, η Ιταλία θα υποδεχτεί και τυπικά την Ισπανία, παρουσία 60.000 φιλάθλων στο «Γουέμπλεϊ», εκεί όπου θα διεξαχθεί και ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης. Μπορεί οι δύο ομάδες να έφτασαν ένα βήμα πριν το τέλος, αλλά η εικόνα τους στους αγωνιστικούς χώρους διαφέρει.

Δεν έχω λόγια για τους Ιταλούς. Το πάθος ξεχειλίζει, αμυντικά οι καραβάνες Μπονούτσι – Κιελίνι τα πηγαίνουν περίφημα και… «δαγκώνουν» κάθε αντίπαλο. Ο Ντοναρούμα έχει κατεβάσει τα ρολά και το κέντρο με Μπαρέλα – Ζορζίνιο – Βεράτι είναι μακράν το καλύτερο της διοργάνωσης. Πλήγμα βέβαια ο Σπινατσόλα που τραυματίστηκε, αλλά αυτό θα δώσει έξτρα κίνητρο στη «σκουάντρα ατζούρα».

Τους Ισπανούς δεν τους πολυγουστάρω. Πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, στόπερ που έχουν over 0,5 λάθος σε κάθε ματς και ένας Μπουσκέτς να προσπαθεί για άλλους. Συν τοις άλλοις, ο Λουίζ Ενρίκε θυμίζει προπονητή τοπικού με τις επιλογές του. Και που έφτασε ως εδώ θα πρέπει να πει ευχαριστώ.

Ενας ημιτελικός βέβαια πάντοτε είναι διαφορετικός και οι δύο ομάδες έχουν βαριά φανέλα. Το ποντάρισμα μου είναι βάσει εικόνας στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και λόγω της σημασίας του αγώνα. Με ένα γκολ διαφορά οι Ιταλοί θα κερδίσουν στο 3.95. Και πιθανά σκοράκια το 1-0 και το 2-1.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
22:00
Ιταλία - Ισπανία
Ιταλία να κερδίσει με 1 γκολ ακριβώς
3.95
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις