Διπλασιασμός στον πρώτο ημιτελικό

Ημιτελικά Euro 2020

Ημιτελικά Euro 2020: Ημιτελικός μέχρι 2.00

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Το Euro 2020, το οποίο «τρομάξαμε» ώσπου να αρχίσει, φτάνει στο τέλος του, καθώς το βράδυ της επόμενης Κυριακής, θα γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης. Πριν από αυτό όμως, θα πρέπει να μάθουμε το ζευγάρι του τελικού και απόψε θα γνωρίζουμε τον πρώτο φιναλίστ από τα ημιτελικά Euro 2020.

Πρώτος αγώνας στα ημιτελικά Euro 2020, απόψε στο «Γουέμπλεϊ», ανάμεσα σε Ιταλία και Ισπανία. Οι Ιταλοί ήταν αυτοί που έπρεπε στον αγώνα με το Βέλγιο και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Με δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο, από Μπαρέλα και Ινσίνιε έβαλε τις βάσεις με το γκολ του Λουκάκου στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου να μην αποδεικνύεται αρκετό για να πετάξει έξω τους Ιταλούς. Η «Σκουάντρα Ατζούρα» είναι πλέον στους «4» και ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο.

Οι Ισπανοί δια πυρός και σιδήρου έφτασαν ως εδώ στα ημιτελικά, αφού λύγισαν την σκληροτράχηλη Ελβετία στην διαδικασία των πέναλτι. Δυσκολεύτηκε περισσότερο από όσο θα έπρεπε και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Το πρόβλημα στην τελική προσπάθεια παραμένει και αν θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω στην διοργάνωση πρέπει να βρει τρόπο να το αντιμετωπίσει. Βέβαια, να υπενθυμίσω πως παρά το κακό ξεκίνημα στον όμιλο, είναι στις 4 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Είτε από τύχη, είτε από χαρακτήρα, ο καθένας το κρίνει όπως θέλει. Σήμερα τα πράγματα δεν είναι εύκολα και θα πρέπει να βρει τρόπο να καταπολεμήσει τις αδυναμίες της.

Ίσως είναι το τουρνουά της. Από τον πρώτο αγώνα, το βλέπεις στα μάτια των Ιταλών, ότι θέλουν αυτό το τρόπαιο. Στους «16», μπορεί να προβλημάτισαν κόντρα στους Αυστριακούς, πέρασαν όμως ένα δύσκολο τέστ κόντρα στο Βέλγιο και ο δρόμος είναι ανοιχτός. Όσο για τους Ισπανούς, αν δεν βελτιώσουν την τελική τους προσπάθεια, δύσκολο να προχωρήσουν μέχρι τέλους. Κλειστό ματς περιμένω, με τις δύο ομάδες να φυλάγονται στα πρώτα λεπτά. Το να μπει το πρώτο γκολ μετά το 28ο λεπτό διπλασιάζει και δεν θα το αφήσω χωρίς να το ποντάρω. Επιπλέον θα πάρω και τον άσο με κάλυψη. Πειστική η Ιταλία, την πιστεύω σήμερα, όμως επειδή η διοργάνωση έχει πολλά παράξενα φέτος, παίρνω και την κάλυψη στο 1.76.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
22:00
Ιταλία - Ισπανία
1 DNB
1.76
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ιταλία - Ισπανία
Πρώτο γκολ μετά το 28'
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις