ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Preview: Ιταλία - Ισπανία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Preview: Ιταλία - Ισπανία

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Preview: Ιταλία – Ισπανία

Ιταλία - Ισπανία

Ώρα ημιτελικών στο Euro 2020, Ιταλία – Ισπανία το πρώτο ζευγάρι που θα μονομαχήσει για ένα εισιτήριο στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Οριακά το φαβορί είναι οι Ιταλοί, αλλά η Ισπανία είναι πάντοτε μια υπολογίσιμη δύναμη στο ευρωπαϊκό -και όχι μόνο- ποδόσφαιρο.

📅 Τρίτη 6 Ιουλίου 2021 ⌚ 22:00

🏟️ Γήπεδο: «Γουέμπλεϊ», Λονδίνο

🚹 Προσέλευση: Ως 66% (χωρητικότητα: 90.000)

🇪🇺 Φάση των «4». Δείτε το πανόραμα Euro 2020

⚽ Αγώνας: Ιταλία – Ισπανία   

🤷‍♂️ Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

💰 Αποδόσεις: 2.50 – 3.53 – 3.15

📺 Μετάδοση: ΑΝΤ1

🇮🇹 Παντοδύναμη! Η «σκουάντρα ατζούρα» πέρασε δίκαια και το εμπόδιο του Βελγίου και βρίσκεται στον ημιτελικό της διοργάνωσης, θα ψάξει τον τέταρτο τελικό της ιστορίας της κόντρα σε μια παραδοσιακή αντίπαλό της, με την Ισπανία αναμετράται για τέταρτη φορά στη σειρά, σε επίπεδο Euro. Οι «ατζούρι» κόντρα στο Βέλγιο έβγαλαν και πάλι τον κυνισμό τους, προηγήθηκαν στο 31’ με τον Μπαρέλα, βρήκαν δεύτερο στο 44’ με τον Ινσίνιε, με ανύπαρκτο πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου δέχτηκαν τη μείωση του σκορ. Και τώρα στον ημιτελικό με την Ισπανία η Ιταλία φαίνεται να έχει ένα κλικ στα προγνωστικά παραπάνω, ωστόσο ο Ρομπέρτο Μαντσίνι προσπαθεί να κρατήσει ψηλά τη συγκέντρωση των παικτών του. Οι Ιταλοί θα έχουν την υποστήριξη του κόσμου τους, σχεδόν 7.000 που διαμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς απαγορεύονται τα ταξίδια από άλλες χώρες. Στο αγωνιστικό σκέλος σοκ στην ομάδα με τον σοβαρό τραυματισμό του αριστερού μπακ Σπινατσόλα, ο παίκτης της Ρόμα υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα και θα λείψει για πολλούς μήνες. Τη θέση του θα πάρει ο Εμερσον της Τσέλσι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Ντι Λορέντζο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εμερσον – Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Βεράτι – Κιέζα, Ιμόμπιλε, Ινσίνιε.

🇪🇸 Μπορεί οι δύο προκρίσεις στα νοκ άουτ να ήρθαν με πολύ ζόρι, όμως ακόμα κι έτσι, η Ισπανία έφτασε σε ημιτελικά μεγάληες διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από εννέα χρόνια και αυτό είναι που μετρά. Οι Ίβηρες λίγο έλειψε να τα θαλασσώσουν ενάντια στους Ελβετούς των δέκα παικτών, με τον Ζόμερ να αποδεικνύεται… κέρβερος αλλά να προδίδεται από την αστοχία των των συμπαικτών του στα πέναλτι. Ένα βήμα ακόμα έμεινε για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε, ο οποίος ονειρεύεται κούπα στο «Γουέμπλεϊ» αλλά πρέπει πρώτα να βρει πώς θα αντιμετωπίσει επιτυχώς μία ομάδα που δεν έχει χάσει στα 32 τελευταία της ματς. Η «ρόχα» συναντά για τέταρτο συνεχόμενο Euro τους «ατζούρι» και έχει να επιδείξει μία νίκη (4-0 στον τελικό το 2012) μία ισοπαλία (0-0, 4-2 στα πέναλτι στα προημιτελικά το 2008) και μία ήττα (2-0 στους «16» το 2016). Πλήγμα η πιθανή απουσία του Σαράμπια, που έχει κάνει εξαιρετικό τουρνουά ως τώρα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σιμόν – Αθπιλικουέτα, Γκαρθία, Λαπόρτ, Άλμπα – Κόκε, Μπουσκέτς, Πέδρι – Μορένο, Μοράτα, Όλμο.

Ήξερες ότι…

  • «Ρόχας» και «ατζούρι» έχουν συναντηθεί 10 φορές σε οκτώ μεγάλα τουρνουά, στο παρελθόν, Κυπέλλου, Euro και Συνομοσπονδιών με την Ιταλία να έχει τη… μερίδα του λέοντος στις νίκες (4-5-1). 
  • Οι «ατζούρι» μέτρησαν, σε τελικές φάσεις, τρεις νίκες, πέντε έληξαν ισόπαλες, ενώ η μόνη ισπανική νίκη ήταν και… βαρβάτη: το 4-0 στον τελικό του Euro 2012! Συνολικά έχουν αναμετρηθεί, σε επίσημα και φιλικά, 35 φορές έχοντας από 10 νίκες ενώ 15 ματς έληξαν ισόπαλα. Διαβάστε εδώ αναλυτικά το αφιέρωμα του Νίκου Μποζιονέλου στα Eurostories.
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις