Από τον Βορρά μέχρι τον Νότο

Από τον Βορρά μέχρι τον Νότο

Μετά από ένα Σάββατο καταστροφικό από πλευράς σωστών επιλογών, ήρθε η Κυριακή να μας επαναφέρει στο κλασσικό ένα στα δύο των σωστών προβλέψεων. Τσαγκαροδευτέρα σήμερα, η μέρα που όλοι αγαπάμε να μισούμε. Ελπίζω οι σημερινές επιλογές να μας οδηγήσουν στο ταμείο και να μας κάνουν να την μισήσουμε λιγότερο!

Ξεκινάμε από τη σουηδική Allsvenskan και το παιχνίδι μεταξύ της Νόρκεπινγκ και της Γκέτεμποργκ. 6,25 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Νόρκεπινγκ εντός έδρας, 9,5 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 5,4 μ.ο τα κόρνερ που κερδίζει η Γκέτεμποργκ εκτός έδρας, 12 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Μετά την προηγούμενη εντός έδρας απώλεια, η γηπεδούχος ομάδα θα μπει δυνατά με στόχο την νίκη. Η Νόρκεπινγκ στα εντός έδρας παιχνίδια της κερδίζει αλλά και παραχωρεί αρκετά κόρνερ, ελπίζουμε και η φιλοξενούμενη να παρουσιαστεί ικανή να μας βοηθήσει να πιάσουμε την επιλογή μας. Επιλογή μας το over 9,5 σύνολο κόρνερ.

Η δεύτερη επιλογή μας προέρχεται από την τουρκική  Super Lig και την αναμέτρηση μεταξύ της Καϊσέρισπορ και της Μπεσίκτας. 6,2 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Καϊσέρισπορ εντός έδρας, 13 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 4,7 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Μπεσίκτας εκτός έδρας, 8,9 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Ματς τελικός και για τις δύο ομάδες, για την μεν γηπεδούχο που καίγεται για βαθμούς που θα την φέρουν πιο κοντά στην παραμονή, για την δε φιλοξενούμενη που θέλει βαθμούς για να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Επιλογή μας το over 10 ασιατικό σύνολο κόρνερ.

Τρίτο και τελευταίο ματς για σήμερα από την πορτογαλική Primeira Liga, μεταξύ της Μορεϊρένσε και της Σπόρτινγκ. 5,91 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει εντός έδρας η Μορεϊρένσε, 11,36 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 5,22 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Σπόρτινγκ εκτός έδρας, 10,33 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Η γηπεδούχος ομάδα είναι πρακτικά αδιάφορη, αλλά έχει κάνει ήδη αρκετές ζημιές σε ομάδες που είχαν τους ίδιους στόχους με την Σπόρτινγκ. Η φιλοξενούμενη ομάδα σε τρομερή φόρμα μετά την επανέναρξη, θέλει να εξασφαλίσει μαθηματικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά και να κρατήσει ζωντανές τις λίγες ελπίδες που έχει για την έξοδο στο Champions League, βλέποντας την Μπενφίκα να μην είναι στα καλύτερα της. Επιλογή μας το over 10 ασιατικό σύνολο κόρνερ.

Μονό

20:00 Νόρκεπινγκ – Γκέτεμποργκ: Over 9,5 κόρνερ (1.98)

Μονό

21:00 Καϊσέρισπορ – Μπεσίκτας: Over 10 κόρνερ AH (1.88)

Μονό

23:00 Μορεϊρένσε – Σπόρτινγκ: Over 10 κόρνερ AH (1.90)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις