Λίγο θέλαμε για το απόλυτο ψες, μας τα χάλασε το Βέλγιο που δεν έβγαλε το ασοχήναρο. Ρε Ρομέλου σ’ αγαπάω, σ’ εκτιμάω αλλά ώρες θέλει ένα τρίλεπτο να σηκωθεί το πόδι. Τι θα τους είχαμε κάνει εκεί, στο εξηνταφεύγα… Ας είναι, καλή και η βασική δυάδα, απόψε έχει Euro προγνωστικά μέρος δεύτερον ή part deux, για τους γαλλόφιλους και τους μυημένους…

Euro Προγνωστικά: Υπερδιπλασιασμός με γκολ

Μπορεί να είναι το ζευγάρι το αντι-εμπορικό των προημιτελικών αλλά δεν έχουνε τίποτα να ζηλέψουνε Τσεχία και Δανία. Δίκαια φτάσανε μέχρι εδώ και, στο μεταξύ, πήρα πρέφα πως λανθασμένα λέμε ότι οι Εγγλέζοι έχουνε την πιο βαριά φανέλα στο δεύτερο σκέλος των προημιτελικών.

Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις

Αφού ρε μανίκες, οι Βρετανοί έχουνε μηδέν τρόπαια στην Ευρώπη και οι Τσέχοι με τους Δανούς από ένα – έστω και ως Τσεχοσλοβακία οι πρώτοι, με μπαμπά Πανένκα.

Όπως και να ‘χει, λογικό να είναι φαβορί η Δανιμαρκία, βέβαια οι Τσέχοι πέταξαν όξω μεγαλύτερο αντίπαλο σε σχέση με τους Σκανδιναβούς στον γύρο τον προηγούμενο.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Βέβαια άλλο λογικό φαβορί οι Δανέζοι (sic) και άλλο να έχει τεσσάρι ο άσος. Λιγάκι too much μου φάνηξε στην αρχή, μετά θυμήθηκα τα συνεχόμενα τετράμπαλα των βορείων καιλ ήρθα στα συγκαλά μου.

Με σημεία πάντως δεν θα μπλέξω και σας το υπογράφω. Καλύτερα να ασχοληθούμε με γκολάκια. Κίνητρο μεγάλο σε αμφότερες πλευρές, σκοπιμότητα αρκετά, όμως αμυντικά δεν σκίζουν οι δύο αντίπαλοι. Θα υπερδιπλασιάσουμε με αμφίτερμα, ένα τεμάχιο σε κάθε μεριά φτάνει.

Μονό(Tipster's League)
19:00 Τσεχία - ΔανίαGoal/goal2.05
BET: 10 units

Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;

Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook

Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Koubanezos.gr στο Youtube

Follow το Koubanezos.gr στο Twitter

Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram

Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook